Lidia Buble, eliminată de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Artista a ieșit în lacrimi din emisiune

Lidia Buble, eliminată de la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Artista a ieșit în lacrimi din emisiune
Lidia Buble a fost eliminata de la Sunt celebru, scoate-ma de aici

Lacrimi și suspine pentru Lidia Buble. Celebra artistă a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce a pierdut duelul cu Ruxi Opulenta și Giani Kiriță, în cadrul ediției de joi, 6 octombrie. Ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii de la PRO TV. Cine sunt noii lideri ai celor două echipe din joc.

Lidia Buble a fost eliminată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Lidia Buble, Giani Kiriță și Ruxi Opulenta s-au întrecut în lupta pentru a rămâne în competiția Sunt celebru, scoate-mă de aici. La proba duelului, artista s-a luptat cu fosta câștigătoare de la Bravo, ai stil! Celebrities și fostul dinamovist, însă a pierdut.

Cântăreața a izbucnit în plâns, atunci când a realizat că a terminat pe ultimul loc. Ruxi Opulenta a terminat prima proba, urmată de Giani Kiriță. Artista și-a luat coechipierii în brațe.

Giani: Sunt trist, e prima oară când sunt trist. Jur.

Lidia: Nu trebuie să fii trist.

Giani: O să vezi la ceremonie ce zic.

Giani Kiriță și Ruxi Opulenta, noii lideri din camp

Cu lacrimi in ochi, Lidia Buble și-a luat la revedere de la Adela Popescu și Cabral, precum și de la colegii săi, cărora le-a cerut iertare pentru momentele în care aceștia ar fi considerat că solista le-a greșit.

„Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câltigată pentru ca mi-am facut amintiri aici. Mi-am castigat trei prieteni adevarati, plec cu multe lectii învatate. Colegilor, imi cer scuze daca v-am gresit cu vorba sau cu fapta.

Competitia e ca un carusel, te trece prin toate starile posibile. Imi pare rau, mi-ar fi placut sa mai raman in jocul asta. Vă multumesc pentru cea mai grea și faina experienta. Ies din competitia asta carnivoră. Nu mai fac niciodata mofturi la mancare. Ciao, vă țucăm.”, a scris

Odată cu plecarea Lidiei Buble, Ruxi Opulenta și Giani Kiriță se întorc lideri în camp. La aflarea plecării Lidiei Buble, Tania Budi a izbucnit în plâns.

Citește și Vedeta de la Pro TV care a plecat cu scandal din emisiune. Colegii nu l-au susţinut deloc: „Sunt vulcanic”