Cadoul șocant primit de Lidia Buble din partea tatălui ei. A spus totul la Pro TV, lui Cabral nu i-a venit să creadă

Cadoul șocant primit de Lidia Buble din partea tatălui ei. A spus totul la Pro TV, lui Cabral nu i-a venit să creadă
Lidia Buble a facut dezvaluiri surprinzatoare

Lidia Buble este una dintre cele mai râvnite femei din România. Cu o siluetă de invidiat, trăsături angelice și talent muzical, vedeta a câștigat rapid inimile bărbaților. Deși mulți au încercat să o impresioneze pe artistă cu daruri uimitoare și scumpe, cap de listă rămâne chiar tatăl ei. Cadoul primit de la părintele său este de-a dreptul șocant. Solista a dezvăluit totul la TV.

Lidia Buble, furori la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Frumoasa Lidia Buble nu se dă în lături de la provocări, dovadă fiind participarea la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Dependentă de adrenalină, tânăra din Deva a intrat într-o competiție dură, cu probe destul de solicitante. S-a bazat pe experiența dobândită la „Asia Express”.

În vârstă de 29 de ani, Lidia Buble se bucură de mare succes în industria muzicală autohtonă. Melodiile ei reușesc să ajungă în topuri, fiecare piesă fiind difuzată masiv la radio sau TV. Dincolo de bani și faimă, familia ei rămâne pe primul loc, iar un cadou primit de la tatăl ei a marcat-o pe viață.

Cadoul șocant pe care i l-a făcut tatăl său

Când vine vorba de părinții ei, fosta iubită a lui Răzvan Simion se emoționează de fiecare dată. Își iubește enorm surorile, dar o fază o amuză copios. Anul trecut, de ziua Lidiei, cel mai impresionant cadou l-a primit din partea tatălui ei. Fără să glumească, Buble a recunoscut că acesta i-a dăruit un loc de veci acasă, în orașul natal. Potrivit spuselor ei, pământul este destul de scump și greu de obținut, dar nu a fost o problemă pentru Buble senior, care este pastor la Deva.

Cum arată bărbatul perfect pentru vedetă

Este bine știut faptul că șatena provine dintr-o familie foarte credincioasă. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, în vară, Lidia Buble și-a deschis sufletul și a dezvăluit ce calități trebuie să aibă bărbatul de lângă ea, conform tatălui ei.

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a mărturisit artista.

De ce boală suferă frumoasa artistă

Deși s-a arătat foarte entuziasmată de participarea la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, provocările din jungla dominicană au pus-o pe cântăreață în adevărate situații delicate. De-a lungul evoluției competiției de la Pro TV, despre Lidia Buble s-a aflat că are probleme cu mâncarea pe care o consumă, din cauză că vedeta este vegetariană de cel puțin opt ani. Mai mult, concurenta suferă de nictofobie (teama de întuneric).