Lidia Buble, despre întâlnirea cu Cornel Ilie: „Eu m-am dus la el acasă. Ne-am desfășurat în toată splendoarea”

Lidia Buble, despre întâlnirea cu Cornel Ilie: „Eu m-am dus la el acasă. Ne-am desfășurat în toată splendoarea”
Lidia Buble, despre întâlnirea cu Cornel Ilie: „Eu m-am dus la el acasă. Ne-am desfășurat în toată splendoarea”

Cornel Ilie și Lidia Buble au avut o colaborare pentru piesa ”Vino, du-te”, dar impactul asupra fanilor lor i-a uimit chiar și pe cei doi artiști. Și iată că lumea îi vrea împreună. Iată ce a spus Cornel Ilie despre relația cu artista.

Lidia Buble, despre întâlnirea cu Cornel Ilie

De când au lansat împreună piesa ”Vino, du-te”, al cărei videoclip fierbinte a agitat apele în social media, Cornel Ilie și Lidia Buble sunt permanent în atenția fanilor. De altfel, admiratorii celor doi chiar sunt convinși că cei doi au o relație, cu atât mai mult cu cât, în prezent, ei sunt singuri la ora actuală.

Recent, însă, cei doi artiști au făcut noi dezvăluiri atât despre piesă, dar și despre relația care s-a înfiripat între ei.

„Eu m-am dus la el acasă. Mi-a pregătit frumos o cameră, unde eu și echipa mea ne-am desfășurat în toată splendoarea”, a spus Lidia Buble, la Teo Show.

În ce privește ipostazele incendiare în care au filmat și care i-au făcut pe fani să concluzioneze că relația dintre cei doi artiști nu este doar una profesională, Lidia Buble a fost și prima care a admis că între ei este o legătură specială.

Ce a spus Cornel Ilie

„Niște artiști compleți trebuie să fie neapărat și niște actori foarte buni. Noi am jucat foarte bine. Am avut o chimie foarte faină pe set, asta și pentru că suntem amândoi gemeni”.

La rândul lui, Cornel Ilie a recunoscut că a fost întrebat nu o dată de fani, dar și de apropiați dacă între el și Lidia există vreun soi de relație, cu atât mai mult cu cât ea este singură în prezent, iar el, proaspăt divorțat.

„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună’, a mărturisit cântărețul.

Întrebat de Teo cum răspunde la astfel de întrebări, artistul a intrat pe un regsitru comic: „Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună! O știți pe aia… le dau cu seen?”, a mărturisit Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Dar poți să-i învinuiești pe fani că au tras asemenea concluzii? „Vinovate” de asta sunt scenele din videoclipul piesei „Vino, du-te”, unde cei doi cântăreți sunt surprinși în ipostaze drăgăstoase, exact ca un adevărat cuplu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI