Lidia Buble, decizie radicală. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Artista a spus tot

Lidia Buble, decizie radicală. Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Artista a spus tot
Lidia Buble si-a sters un tatuaj

Lidia Buble a luat o decizie radicală, la câteva luni după despărțirea de omul de televiziune Răzvan Simion. Lidia Buble vrea să șterargă orice amintire de pe urma relației cu Răzvan Simion, astfel că a căutat o clinică care să îi șteargă un tatuaj care până nu demut avea o însemnătate pentru ea.

Lidia Buble a șters și ultima amintire cu Răzvan Simion. A fost nevoită să meargă la doctor pentru asta

Lidia Buble vrea uite definitiv relația pe care a avut-o cu Răzvan Simion, astfel că vedeta a trecut pragul unui cabinet medical pentru a-și șterge un tatuaj, care până nu demult avea o semnificație atât pentru ea, cât și pentru omul de televiziune.

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, se bucură de sprijinul a sute de prieteni online, dovadă fiind numerele uriașe ale acestora de pe rețelele de socializare.

Șidia Buble l-a despartit pe Razvan Simion de fosta sotie
Șidia Buble l-a despartit pe Razvan Simion de fosta sotie

Lidia Buble a intrat în atenție după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble a intrat și mai mult în atenția internauților, odată cu despărțirea de Răzvan Simion, ruptură care s-a produs și a fost anunțată atunci când totul părea că merge perfect în relația lor.

Astfel, despărțirea Lidiei Buble de Răzvan Simion a cutremurat întregul showbiz din România.

Lidia Buble i-a spart casa lui Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din România, chiar dacă relația lor a însemnat părăsirea unei femei cu doi copii, respectiv fosta soție a omului de televiziune.

De asemenea, de când cei doi și-au anunțat separarea, prietenii virtuali nu au stare și tot speră într-o împăcare a celebrului cuplu.

Lidia Buble și-a surprins fanii cu anunțul de pe rețeaua de socializare

Astfel, de curând, admiratorii online ai Lidiei Buble au fost luați din nou prin surprindere, după ce artista a anunțat public că renunță la un lucru ce până mai acum ceva timp avea o însemnătate sentimentală pentru sufletul ei.

Lidia Buble și-a îndepărtat un tatuaj care era, probabil, despre ea și Răzvan Simion. În acest fel, Lidia Buble s-a filmat pe Instagram și și-a anunțat fanii că a mers la o clinică din București pentru asta.

Lidia Buble, mulțumită de ce a realizat

Lidia Buble a ținut să le precizeze prietenilor virtuali faptul că este foarte mulțumită de rezultat, având în vedere faptul că a făcut doar două ședințe, timp în care o mare parte din tatuaj a dispărut. În plus, Lidia Buble a anunțat că a scăpat fără nicio cicatrice pe piele.

Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului aici, la clinică. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus super, super mult și… fără cicatrici”, a spus Lidia Buble la InstaStory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI