Cum a fost surprinsă Lidia Buble în public, după ce a petrecut Sărbătorile fără Răzvan Simion. Puțini se așteptau să o vadă așa

Puțini se așteptau să o observe pe Lidia Buble în astfel de ipostaze, în public, după Sărbătorile de iarnă. Cântăreața a marcat perioada festivă departe de Răzvan Simion. Cu câteva săptămâni în urmă, aceasta a dezvăluit și motivul pentru care nu a petrecut clipele de sărbătoare și în compania partenerului său de viață, ci doar în familie.

Cum a fost surprinsă Lidia Buble în public, după ce a petrecut Sărbătorile fără Răzvan Simion

Totodată, în ultima perioadă, artista de muzică pop a dat dovadă că s-a maturizat tot mai tare, pentru că își dorește să își intemeieze o familie. Lidia Buble i-a pus chiar piciorul în prag prezentatorului de la matinalul difuzat pe Antena 1. Din acest motiv, vedeta le povestea tuturor că a ales să își viziteze părinții de Crăciun, pe când Răzvan Simion a avut planuri diferite. Declarațiile oferite de aceasta în prag de Sărbători au uimit. Mai ales că Lidia Buble a subliniat încă o dată cât de stricți sunt părinții ei când vine vorba de căsnicie și relații.

Cum a fost surprinsă Lidia Buble în public, după ce a petrecut Sărbătorile fără Răzvan Simion. Puțini se așteptau să o vadă așa

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna, nu are ce căuta la mine acasă. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita, până când nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta, o să mai dureze puțin”, mărturisea Lidia Buble, înainte de Crăciun.

De curând, odată întoarsă în Capitală, Lidia Buble a decis să își înnoiască vestimentația, iar astfel că a făcut o vizită până într-un centru comercial. A străbătut în detaliu foarte multe magazine, pe care le-a luat la rând și nu a plecat acasă cu mâna goală, potrivit spynews. Vedeta s-a trezit că la finalul sesiunii de shopping avea ambele brațe încărcate cu diverse pungi.

Însă, pentru a da dovadă că și-a păstrat independența, iubita lui Răzvan Simion nu a apelat la ajutorul nimănui, cât să transporte respectivele sacoșe. S-a descurcat cu brio, de una singură, până când a reușit să își elibereze mâinile și să scape din situația ușor stresantă pentru orice femeie. Mai mult, dacă vedetele de obicei nu pleacă nicăieri fără să fie însoțite de măcar un ajutor de nădejde, artista nu a avut nevoie de așa ceva. Și-a făcut toate mofturile în magazinele de lux, după care a plecat liniștită acasă, cu brațele pline.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI