Lidia Buble, lăudată de Iulia Albu. Cum a reușit să o impresioneze iubita lui Răzvan Simion

Autor: Andrei Simion - 20:30, 14 dec. 2019

În episodul cu numărul 5 din cadrul vloggului „La cafea cu Iulia Albu” pe care îl promovează pe canalul ei de YouTube, stilista a comentat ținutele cu care s-au îmbărcat vedetele în cadrul Gala ELLE Style Awards, ediția 2019, care a avut loc la Palatul Parlamentului săptămâna aceasta. În vreme ce Iulia Albu a criticat toate vedetele de la pomposul eveniment, se pare că doar o singură celebritate i-a intrat la suflet.

Lidia Buble este singura vedetă prezentă în cadrul Gala ELLE Style Awards care nu a primit nicio critică din partea Iuliei Albu.

Iulia Albu laudă apariția Lidiei Buble. „Bravo, dragă, vezi că poți?”

„Deci, evident că nu putea să lipsească Lidia Buble. Dar, incidental, Lidia Buble are cea mai bună ținută de la acest eveniment. Chiar dacă pare greu de crezut, este o ținută foarte punk, îmi place foarte mult machiajul, zona asta. Este foarte greu să înțelegi zona asta. Asta am observat pentru că ceilalți nu au înțeles-o.

Aparent ea a avut acces la wikipedia. Îmi place că poartă o jachetă bărbătească și, oricum, una supradimensionată în combinație cu acest șort foarte scurt și foarte revealing în zona bombeului. Și îmi place chiar și încălțămintea, da. Îmi place că nu are geantă, că nu este deloc glamour și îmi place felul în care pozează pentru că de fapt atitudinea este esența stilului punk”, a transmis Iulia Albu în cadrul clipului de pe YouTube. 

Lidia Buble, singura vedetă prezentă în cadrul Gala ELLE Style Awards care nu a primit nicio critică din partea Iuliei Albu. Foto: captură video
Lidia Buble, singura vedetă prezentă în cadrul Gala ELLE Style Awards care nu a primit nicio critică din partea Iuliei Albu. Foto: captură video

Iulia Albu s-a declarat mai mult decât încântată de jacheta bărbătească pe care a ales să o poarte soția lui Răzvan Simion la Gala ELLE Style Awards. Ea spune că de fapt cântăreața se numără printre puținele vedete care au înțeles tematica impusă de organizatori și s-a îmbrăcat ca atare.

Bravo, dragă, vezi că poți? , a încheiat încurajator stilista, făcând referire la Lidia Buble.

Gala ELLE Style Awards este unul din cele mai cel mai spectaculoase evenimente din industria de modă, beauty, muzică și lifestyle ale anului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI