Lidia Buble are o soră mai mică extrem de frumoasă. Cum a apărut aceasta, într-un mall din Capitală

Lidia Buble are o soră mai mică extrem de frumoasă. Cum a apărut aceasta, într-un mall din Capitală

Lidia Buble are o familie numeroasă și se mândrește foarte tare cu frații și surorile ei. Cântăreața de muzică pop a avut o apariție neașteptată, cu câteva zile în urmă, într-un centru comercial din Capitală. Iubita lui Răzvan Simion nu a mers singură la cumpărături de această dată și a preferat compania surioarei sale mai mici, pe care a răsfățat-o.

Lidia Buble are o soră mai mică extrem de frumoasă

Mulți dintre cei aflați la shopping au remarcat-o pe cântăreață, iar la scurt timp și-au dat seama și cine este cea care o însoțește, fiind vorba despre Lorena. Sora mai mică a Lidiei Buble a atras toate privirile, fiind considerată foarte frumoasă.

Lidia Buble are o soră mai mică extrem de frumoasă. Cum a apărut aceasta, într-un mall din Capitală
Lorena, sora mai mică a Lidiei Buble, este de-o frumusețe răpitoare (sursă foto stânga: wowbiz.ro)

De asemenea, trăsăturile sale fizice i-au adus numeroase laude și atunci când vedeta s-a fotografiat în compania ei, în diverse imagini postate pe rețelele sociale. Cele două surori au petrecut minute în șir prin magazine, dar cel mai mult s-au delectat cu produse cosmetice. Lorena a fost surprinsă în astfel de clipe, când testa machiaj, ca fetele, alături de sora mai mare, potrivit wowbiz.ro.

Cum a apărut Lorena, într-un mall din Capitală

Celebra Lidia Buble nu s-a sfiit, la rândul ei, să meargă fără pic de machiaj la cumpărături. Este foarte apreciată și de naturalețea de care dă dovadă, în viața de zi cu zi. Artista apelează la farduri de cele mai multe ori când urcă pe scenă, pentru diverse spectacole, și mai puțin când vrea să se relaxeze.

Lorena, surioara mai mică a Lidiei Buble, a fost recunoscută foarte repede de către trecători. I-a vrăjit pe mulți datorită frumuseții sale, tânăra având în prezent vârsta de 15 ani, fiind și mezina familiei Buble. Cântăreața are 11 frați și surori, toți foarte chipeși, dar adolescenta le-a atras atenția multora și datorită asemănării izbitoare cu actrița Angelina Jolie. Lorena a fost comparată cu vedeta de la Hollywood.

Despre familia vedetei, ce este originară din Deva, s-a spus că ar avea un bagaj genetic foarte bogat. Asta deoarece toți copiii sunt frumoși și au potențialul de fotomodel, pe lângă faptul că seamănă foarte bine cu artista de 26 de ani.

Urmăriți Playtech.ro și pe