17 ian. 2020 | 12:40

Câți bani primește Lidia Buble pentru o participare la un eveniment. Suma este fabuloasă

Monden
Câți bani primește Lidia Buble pentru o participare la un eveniment. Suma este fabuloasă
Câți bani primește Lidia Buble pentru o participare la un eveniment

Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Notorietatea a crescut, veniturile de asemenea. Câți bani primeste cântăreața pentru o participare la un eveniment?

Câți bani primește Lidia Buble pentru o participare la un eveniment

Lidia Buble s-a lansat cu ajutorul lui Adrian Sînă, component al trupei Akcent, care a ales-o pe blondină să cânte două hituri cu el. Piesele ”Kamelia” și ”Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, așa că, în numai câteva luni, dintr-un om obișnuit, Lidia a devenit o persoană publică la doar 21 de ani.

Acum, adunând 5 ani în această lume, cântăreața știe să ”se orienteze” mai bine în spațiu, desigur, fiind ajutată și de echipa sa. Solista este invitată deseori la diferite evenimente și emisiuni, dar totul cu un cost. Artista nu se prezintă oriunde și nu pe bani puțini.

Suma este fabuloasă

Vedetele din prima linie s-au obișnuit să ceară bani pentru a onora evenimente, iar dacă în urmă cu câțiva ani erau plătite pentru a presta un serviciu – cântau ori prezentau- acum există celebrități care primesc bani doar pentru simpla prezență, considerându-se că aduc plus valoare evenimentului cu pricina. Cei care le antamează contra cost sunt îndeosebi brandurile cunoscute de accesorii, cosmetice, haine și cabinetele estetice.

Câți bani primește Lidia Buble pentru o participare la un eveniment. Suma este fabuloasă

Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia cere pe puțin suma de 3.000 de euro pentru a bifa prezența la un eveniment și a face câteva poze, potrivit spynews.ro. În schimb, când vine vorba de actul artistic în cadrul unui eveniment monden, cântăreața ajunge mereu la ora fixă, fără a sta la poze înainte ori după concert. Suma pe care o cere interpreta pentru show-ul pe care îl face în cadrul concertelor este de minim 1.500 de euro.

Cât cere Andreea Marin?

Andreea Marin, pachet complet, prezență plăcută și dorită în cadrul evenimentelor din România. Când vine vorba despre prestația ei, în care intră discuțiile cu presa, pozele la panou, dar și promovarea produselor din cadrul evenimentelor respective, suma pe care o cere ”Zâna” pentru întreaga participare este de 3.000 de euro.

Dar Mihaela Rădulescu?

Fostul jurat de la ”Românii au Talent” cere minimum 5.000 de euro pentru apariția la un eveniment, potrivit unor surse din rândul organizatorilor de evenimente, citate de libertatea.ro. De altfel, vedeta ar justifica suma prin notorietate, dar și prin faptul că trebuie să vină cu avionul din Monaco la București, astfel că face, la rândul ei, o cheltuială.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro