Câți bani primește Lidia Buble pentru o participare la un eveniment. Suma este fabuloasă

Câți bani primește Lidia Buble pentru o participare la un eveniment. Suma este fabuloasă
Câți bani primește Lidia Buble pentru o participare la un eveniment

Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Notorietatea a crescut, veniturile de asemenea. Câți bani primeste cântăreața pentru o participare la un eveniment?

Câți bani primește Lidia Buble pentru o participare la un eveniment

Lidia Buble s-a lansat cu ajutorul lui Adrian Sînă, component al trupei Akcent, care a ales-o pe blondină să cânte două hituri cu el. Piesele ”Kamelia” și ”Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, așa că, în numai câteva luni, dintr-un om obișnuit, Lidia a devenit o persoană publică la doar 21 de ani.

Acum, adunând 5 ani în această lume, cântăreața știe să ”se orienteze” mai bine în spațiu, desigur, fiind ajutată și de echipa sa. Solista este invitată deseori la diferite evenimente și emisiuni, dar totul cu un cost. Artista nu se prezintă oriunde și nu pe bani puțini.

Suma este fabuloasă

Vedetele din prima linie s-au obișnuit să ceară bani pentru a onora evenimente, iar dacă în urmă cu câțiva ani erau plătite pentru a presta un serviciu – cântau ori prezentau- acum există celebrități care primesc bani doar pentru simpla prezență, considerându-se că aduc plus valoare evenimentului cu pricina. Cei care le antamează contra cost sunt îndeosebi brandurile cunoscute de accesorii, cosmetice, haine și cabinetele estetice.

Câți bani primește Lidia Buble pentru o participare la un eveniment. Suma este fabuloasă
Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia cere pe puțin suma de 3.000 de euro pentru a bifa prezența la un eveniment și a face câteva poze, potrivit spynews.ro. În schimb, când vine vorba de actul artistic în cadrul unui eveniment monden, cântăreața ajunge mereu la ora fixă, fără a sta la poze înainte ori după concert. Suma pe care o cere interpreta pentru show-ul pe care îl face în cadrul concertelor este de minim 1.500 de euro.

Cât cere Andreea Marin?

Andreea Marin, pachet complet, prezență plăcută și dorită în cadrul evenimentelor din România. Când vine vorba despre prestația ei, în care intră discuțiile cu presa, pozele la panou, dar și promovarea produselor din cadrul evenimentelor respective, suma pe care o cere ”Zâna” pentru întreaga participare este de 3.000 de euro.

Dar Mihaela Rădulescu?

Fostul jurat de la ”Românii au Talent” cere minimum 5.000 de euro pentru apariția la un eveniment, potrivit unor surse din rândul organizatorilor de evenimente, citate de libertatea.ro. De altfel, vedeta ar justifica suma prin notorietate, dar și prin faptul că trebuie să vină cu avionul din Monaco la București, astfel că face, la rândul ei, o cheltuială.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI