Lidia Buble are 10 frați! Cu ce se ocupă fiecare dintre ei și câți sunt implicați în muzică

Lidia Buble are 10 frați! Cu ce se ocupă fiecare dintre ei și câți sunt implicați în muzică
Lidia Buble are 10 frați!

Lidia Buble s-a născut pe data de 9 iunie 1993, la Deva, Hunedoara. Este o cântăreață de muzică pop română. Ea a început să cânte în corul bisericii penticostale Emanuel, din Deva, unde era pastor chiar tatăl său. Artista face parte dintr-o familie numeroasă, în care a crescut alături de cei zece frați ai săi. Îată cu ce se ocupă fiecare dintre frații Lidiei Buble.

Cei 10 frați ai Lidiei Buble și ocupațiile acestora

Lidia Buble și-a petrecut copilăria copilăria modest, în Deva, alături de cei zece fraţi ai ei. Lidia Buble a devenit cunoscută la vârsta de 21 de ani. Până să ajungă solistă Lidia a mai avut și alte îndeletniciri, printre care și job-ul de bonă pentru șase copii, cât și cel în cadrul căruia vindea mașini.

„Am avut grijă de 5 copii în Deva. Iar când am venit în Bucureşti, am avut grijă şi de o fetiţă, trebuia să mă întreţin cumva. Acum sunt manager de vânzări auto, dar şi cânt. Fac asta de la 4 ani şi am cântat prima dată în corul de copii, apoi în corul bisericii de juniori şi de adulţi. Asta mi-am dorit să fac în viaţă”, după cum declara Lidia în urmă cu ceva timp.

În prezent Lidia Buble este blondă și frumoasă și are o voce superbă care o ajută să câștige foarte bine, fiind în stare să își ajute familia cu bani. Aceasta are două hituri în care cântă alături de Adi Sînă de la Akcent:

 • piesela„Kamelia”
 • piesa „Noi simţim la fel”care au împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, în doar nouă luni de zile.

Lidia Buble are 10 frați

Lidia Buble este fată de preot, are zece fraţi, familia ei fiind compusă din mulți muzicieni.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea:

 • Lorena (11 ani)
 • Diana (16 ani)
 • Elisei (18 ani)
 • eu
 • Estera (23 de ani)
 • Daniel (27 de ani)
 • Corneliu (29 de ani)
 • Daniela (31de ani)
 • Simion (33 de ani)
 • Beniamin (35 de ani)
 • Iosif (37 de ani).
Lidia Buble - ocupațiile celor 10 frați și implicarea lor în muzică.
Lidia Buble are 10 frați!

Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a declaratpentru Click, Lidia Buble.

Lidia Buble – copilărie

Din tabloul de familie al Lidiei Buble, cea mai dificilă parte pare că era deplasarea familiei Buble. Atunci când porneau la drum se înghesuiau toți într-o mașină.

„Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la ţară, mergeam toţi 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs. Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine şi pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliţie. Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă”, a mai declarat Lidia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI