Lidia Buble, acasă la un cântăreț celebru din România! E mult mai bogat ca Răzvan Simion

Lidia Buble, acasă la un cântăreț celebru din România! E mult mai bogat ca Răzvan Simion
Lidia Buble, acasă la un cântăreț celebru din România! E mult mai bogat ca Răzvan Simion/ Foto: wowbiz.ro

În studioul de înregistrări se nasc cele mai trainice prietenii. Fie că sunt între două femei sau doi bărbați, ori între o femeie și un bărbat. Este și cazul Lidiei Buble și a lui Costi Ioniță. Cei doi au fost surprinși luând masa de prânz împreună. Dar surpriza a fost la plecare…sau la destinație, căci, deși fiecare a plecat cu autoturismul lui, au ajuns în același punct.

Lidia Buble și Costi Ioniță, planuri secrete, la masa de prânz. Au plecat separat și s-au întâlnit acasă la impresar

Lidia Buble și Costi Ioniță au fost surprinși de fotoreporterii WOWbiz, pe 11 septembrie, în timp ce luau masa de prânz la o terasă de lux din Capitală. Cât timp au stat la masă, Lidia și Costi au discutat îndelung despre, cel mai probabil, viitoarele proiecte. Nu de alta, dar producătorul muzical și-a ales foarte bine artiștii pentru colaborările din ultima perioadă, drept dovadă și melodiile lor, care au ajuns fără excepție numărul 1 în trending pe Youtube.

După ce au mâncat, cei doi au ieșit din restaurant la braț. La ținuta extrem de provocatoare a Lidiei, accesorizată cu o geantă de brand și o pereche de pantofi cu toc ce i-au îngreunat mersul pe piatra cubică, ajutorul lui Costi a fost mână cerească.

Lidia Buble și Costi Ioniță, surprinși împreună luând masa de prânz/ Foto: WOWbiz.ro

Odată ajunși în parcare, Lidia și Costi au mers fiecare la mașina lui. Dar dacă cineva credea că întâlnirea lor se va încheia acolo, ei bine, nu. Cântăreața a așteptat ca artistul că iasă din parcare, apoi s-a ținut după el până la casa lui, loc în care Costi are și un studio de înregistrări, unde au intrat amândoi.

Vila lui Costi Ioniță, o nebuloasă. Acolo doarme, dar tot acolo are și biroul și studioul

Costi Ioniță și-a ridicat o casă în București, în urmă cu câțiva ani, alcătuită din două corpuri. El și-a făcut studio de înregistrări în propria locuință. Producătorul și-a gândit imobilul astfel încât să servească și ca spațiu pentru birourile firmei sale de producție, dar și pentru studioul de înregistrări, toate aflate într-unul din corpuri.  Acesta a cumpărat un teren și a proiectat casa cu două părți care comunică între ele la etajele 1 și 2 prin câte o pasarelă.  Ce surprinde la casa sa nu este stilul arhitectural, cât culoarea verde aplicată pe pereții exteriori, care o face vizibilă printre casele cenușii din cartier.