Lidia Buble încearcă să îl elimine pe Răzvan Simion, complet? Ce decizie radicală a luat artista

Lidia Buble încearcă să îl elimine pe Răzvan Simion, complet? Ce decizie radicală a luat artista
Lidia Buble încearcă să îl elimine pe Răzvan Simion, complet? Ce decizie radicală a luat artista

Unii artiști își fac tot mai multe tatuaje, Lidia Buble vrea contrariul: să le șteargă. Astfel, artista a trecut pragul tatuatorului pentru a ”uita de trecut”, deoarece nu se mai regăsește în desenul respectiv de pe piele.

Lidia Buble încearcă să îl elimine pe Răzvan Simion, complet?

În ultimele luni, viața Lidiei Buble s-a schimbat total. Artista a trecut prin despărțirea de Răzvan Simion, iar acum este dispusă să facă o nouă schimbare. Astfel, cântăreața a decis să-și șteargă unul dintre tatuajele vechi, deoarece nu-l mai găsește util.

Lidia Buble a mers astfel la tatuator pentru a-și scoate respectivul tatuaj de pe piele. Aceasta a mărturisit pe Instagram că a început deja ședințele de scoatere a desenului de pe piele.

”Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum astăzi și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință”, a declarat Lidia Buble pe pagina ei de Instagram.

Aparent, Lidia Buble vrea să uite de trecut, iar scoaterea tatuajului ar putea fi chiar un detaliu important, după ce s-a despărțit de Răzvan Simion. După ce au fost văzuți ca fiind unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, cântăreața și Răzvan Simion și-au spus adio.

Cu toate acestea, despărțirea nu este una definitivă, întrucât în continuare lucrează amândoi pe plan profesional, Răzvan Simion fiindu-i manager.

Lidia Buble
Lidia Buble

Cine a pus ochii pe Lidia Buble

Veștile despre Lidia Buble nu se opresc însă aici. Se pare că actorul din Prison Break, Dominic Purcell, a pus ochii pe frumoasa artistă. Acesta o urmărește pe Instagram și chiar i-a lăsat un comentariu la una dintre poze, complimentând-o: ”Nice pins” (Frumoase picioare). A reacționat și Lidia Buble, mulțumindu-i imediat. Iată că artista face cuceriri, mai nou, și peste hotare, nu doar în țară.

Dominic Purcell are 50 de ani și este cunoscut mai ales pentru rolurile interpretate în John Doe şi Prison Break, difuzate de Fox şi rolul lui Dracula din Blade: Trinity.

Dar artista nu se mai concentrează pe viața personală, ci pe cea profesională, lansând piese care se pot auzi la radio. A avut însă parte și de o superbă vacanță în Saint- Tropez.

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a fost făcută publică de către prezentatorul de televiziune de la Neatza cu Răzvan și Dani. Într-un mesaj publicat pe Instagram, acesta a anunțat că cei doi au pornit pe drumuri separate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI