Lidia Buble a sunat la Poliție pentru o problemă serioasă. Ce răspuns șocant a primit: ”Incredibil”

Lidia Buble a sunat la Poliție pentru o problemă serioasă. Ce răspuns șocant a primit: ”Incredibil”
De ce a sunat Lidia Buble la Poliție

Lidia Buble a avut parte de un șoc, după ce a sunat la Poliția Animalelor să primească ajutor, deoarece observase pe terasa casei sale trei pisoi înghețați.

Lidia Buble a sunat la Poliție pentru o problemă serioasă

Deși afirmă că îi este teamă în general de pisici, a dorit să le dea o mână de ajutor patrupedelor, când a observat pisoii înghețați, dar care nu se lăsau să fie luați.

”Mie îmi este foarte frică de pisici, iar ele simțindu-mă, automat, și lor le este frică de mine. Îmi plac, îmi doresc să le ajut, dar chiar îmi este foarte frică de ele. Poate nici eu nu am știut cum să îi iau, dar nici ei nu m-au lăsat. Sper să pot să fac ceva pentru ei, pentru că nu știu cât o să mai reziste, este atât de frig afară… Poate dacă era una singură, mă descurcam, dar pentru că sunt trei, nici nu mă pot apropia de ele.

Efectiv se apără între ele, e o nebunie și nu am ce să fac, Nu au mâncat nimic, nu au băut, deși le-am dat… Le este frică”, a povestit Lidia Buble, care, încurajată de prieteni, a sunat la organele abilitate pentru această problemă.

”Deci este incredibil în ce țară trăim. Nu mă mai șochează absolut nimic pentru că zilnic aud și văd efectiv pe toate. Și am crezut că nimic nu mă mai șochează până acum. Când am sunat la Poliția Animalelor Sectorul 1 mi-au spus că le pare rău, dar nu au ce să facă, că nu mă pot ajuta.

Mi-au spus că sistemul de prindere este diferit la pisici față de câini și că ei se ocupă doar de căței și că trebuie să mă descurc. Și acum, eu ce să fac? Eu vreau să ajut pisicile astea și efectiv nu am cum. Dacă până și cei de la Poliția Animalelor m-au refuzat și mi-au spus să mă descurc…”, a povestit Lidia Buble dezarmată.

Lidia Buble nu are iubit

În plan personal, Lidia Buble este singură, după ce în urmă cu câteva luni s-a despărțit de prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. De atunci însă, pare că Lidia Buble ”își trăiește viața”, mergând în vacanțe de lux, precum Zanzibar. Deși aceasta a fost cuplată de opinia publică ba cu Cornel Ilie de la Vunk, ba cu om de afaceri despre care se spune că ar fi petrecut vacanța în Zanzibar, se pare că artista este cât se poate de singură și că îi este foarte bine așa.