Lidia Buble a rupt tăcerea public. Ce s-a întâmplat anul trecut. A dat de gol pe toți cei implicați

Lidia Buble, dezamăgită de surorile ei

Îndrăgita cântăreață Lidia Buble a făcut public faptul că surorile ei au cam… supărat-o. Vedeta s-a arătat nemulțumită de decizia lor și a ținut să împărtășească acest lucru cu fanii: „O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Sunt neagră de supărare pe voi“. Ce a avut aceasta să le reproșeze, aflați în paragrafele următoare.

Lidia Buble, supărată foc și pară pe surori

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, fiind o persoană candidă, sinceră și directă. Același tratament îl aplică cu toată lumea, fapt pentru care nici surorile ei nu au făcut excepție. Cântăreața a mărturisit, pe rețelele sociale, că esre supărată pe surorile ei, care au plecat în vacanță, iar pe ea au lăsat-o acasă.

Vedeta le-a transmis un mesaj tinerelor, amintindu-le că ea nu a uitat niciodată de ele când a organizat o ieșire. Cu toate acestea, Lidia a ținut să precizeze că le iubește mult și că abia așteaptă să le revadă.

„Daniela Buble, Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi…este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci… eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti“, a spus cântăreața pe InstaStory.

Artista a suferit mult în copilărie

Recent, fosta parteneră a lui Răzvan Simion a dezvăluit faptul că nu a avut o copilărie prea ușoară, fiind hărțuită din pricina religiei.

„Într-o țară ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu. Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră“, a mărturisit artista.

Mai mult, se pare că vedeta nu a dus-o prea bine nici din punct de vedere financiar în acea perioadă, dat fiind faptul că face parte dintr-o familie numeroasă.

„Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine. Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim“, a completat Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI