Răzvan Simion va deveni iar tată? Ce s-a întâmplat după despărțirea de Lidia Buble

Răzvan Simion ar putea fi din nou tată

Răzvan Simion, celebrul prezentator al emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani” va deveni din nou tată! Cel puțin așa susține astrologul emisiunii, care l-a luat în colimator pe celebrul prezentator de televiziune. Cum a reacționat prezentatorul!

Răzvan Simion ar putea fi din nou tată

Răzvan Simion și Lidia Buble, femeia cu care a împărțit bune și rele în ultimii 5 ani, s-au despărțit de câteva luni, însă par să fie mai toată ziua tot împreună, asta deoarece vedeta de televiziune a rămas în continuare managerul fostei sale iubite.

Printre prietenii celor doi, umblă însă niște zvonuri care spun că cei doi s-au despărțit doar pentru a se împăca. Mai mult, prietenii lor spun că aceasta este de fapt un fel de negociere înainte de nuntă. Acum, astrologul emisiunii de la Antena 1 a venit cu vești care l-au cam speriat pe Răzvan Simion.

Răzvan Simion ar putea fi din nou tată
Răzvan Simion ar putea fi din nou tată

Ce i-a prezis astrologul lui Răzvan Simion

”Astrologul nostru a zis că-mi face cadou de ziua mea o analiză completă. A zis că-mi face și o interpretare. Oricum… mi-a zis că din 8 august 2020 și până la anul pe 8 august… va fi mare nenorocire… bătălii la ușa mea. Va fi ceva frumos. Și cică finalul este cu un copil. Așa mi-a zis. Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp. 16 ani face fiica mea în august”, a zis Răzvan Simion.

Lidia Buble a trecut mai ușor peste despărțirea de Răzvan Simion cu ajutorul familiei sale foarte numeroase. Într-un interviu emoționant, cântăreața a vorbit despre viața sa sentimentală, dar și despre carieră.

”Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat. (…).

Depărtarea este singura chestiune care ne cam încurcă în timpul anului, iar atunci când am puțin timp sau drum în zonă, dau o fugă până acasă și, dacă surorile mele sunt acolo, atunci totul arată exact ca în copilărie. Supa de pui cu tăiței de casă și prăjiturile mamei mă fac să mă transpun în acei ani, de fiecare dată.

Nu neapărat dojeneală. Mai nou, toată lumea oferă diverse învățături sau predici pe care le-am auzit și în biserică și care, parcă acum, de când am trecut de 27 de ani, sunt mult mai importante, intens trăite și simțite”, a mărturisit artista pentru viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI