Lidia Buble pleacă din România? Anunț neașteptat după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble pleacă din România? Anunț neașteptat după despărțirea de Răzvan Simion
Lidia Buble pleacă din România? Anunț neașteptat după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble ar putea părăsi România. La peste 2 luni de la despărțirea de Răzvan Simion, artista a făcut dezvăluiri uimitoare. Astfel, cântăreața nu exclude să fugă de Răzvan Simion într-o altă țară, dacă lucrurile se îndreaptă pe drumul care vrea ea, din punct de vedere al muzicii.

Lidia Buble vrea să părăsească România. Anunțul neașteptat după despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble se gândește serios să se mute în altă țară. Condiția principală este aceea de a-i ieși planurile din punct de vedere muzical. Astfel, Lidia Buble nu s-ar mai uita înapoi. După despărțirea de omul de televiziune Răzvan Simion, cântăreața s-a reinventat și s-a liniștit.

În această perioadă, Lidia Buble se bucură de sprijinul familiei numeroase pe care o are. De curând, Lidia Buble a declarat că și-ar dori să aibă mai mult succes și mai mult „lipici” la public, în străinătate. Dacă acest lucru se va întâmpla, potrivit planurilor și dorințelor sale, nu exclude posibilitatea plecării din România.

Lidia Buble locuiește încă cu Răzvan Simion
Lidia Buble locuiește încă cu Răzvan Simion

Lidia Buble visează să-și cumpere casă în stărinătate

Încă mă gândesc, pentru că nu este, în acest moment, cea mai mare dorință a mea. Îți iei o casă atunci când vrei să te stabilești acolo. Așa că, dacă lucurile vor merge bine pe plan internațional, poate va fi alta destinația în care voi alege să cumpăr o casă, cine știe?”, spunea Lidia Buble.

De asemenea, Lidia Buble a oferit un interviu emoționant în cadrul emisiunii “Teo Show”. Cântăreața a făcut dezvăluiri despre singurul motiv care o mai ține apropiată de Răzvan Simion.

Adio, dar rămân cu tine. Lidia Buble locuiește în continuare cu Răzvan Simion

De asemenea, a pomenit și despre perioada în care a fost criticată pentru că i-ar fi fi spart căsnicia prezentatorului de la Antena 1. Deși nu mai este împreună cu Răzvan Simion, cei doi încă locuiesc în aceeași casă.

Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că și-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a declarat Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI