Ce a pățit Lidia Buble la Asia Express aseară. Vedetei nu i-a venit să creadă: ”Ce mi-a făcut ăsta!”

Ce a pățit Lidia Buble la Asia Express aseară. Vedetei nu i-a venit să creadă: ”Ce mi-a făcut ăsta!”
Ce i s-a întâmplat Lidiei Buble la Asia Express

Competiția Asia Express devine din ce în ce mai dură! Concurenții dau tot ce este mai bun pentru a reuși să câștige marele premiu, chiar dacă probele de foc le pun foarte multe bețe în roate. Lidia Buble a trăit o adevărată aventură în ultimul episod, supărându-se din cauza unei persoane.

Ce s-a întâmplat cu Lidia Buble la Asia Express

Vedetele încearcă să depășească orice provocare de la Asia Express, chiar dacă probele devin din ce în ce mai grele. Lidia Buble participă la emisiunea de la Antena 1 alături de sora ei, Estera, însă s-a văzut nevoită să renunțe la compania ei în ultimul episod.

Mai exact, concurenții au fost separați, iar traseul de aseară a fost cu adevărat greu pentru cele cinci vedete care l-au parcurs. Lidia Buble a trecut prin clipe de cumpănă. Găsirea unei mașini la autostop a fost mult mai dificilă fără sora ei, Estera, chiar dacă artista a făcut tot posibilul să caute un șofer.

Zis și făcut, dar, din păcate, problemele pentru vedetă nu s-au oprit aici. Aceasta a găsit o persoană care să o ducă până într-o anumite locație, însă șoferul s-a răzgândit și a lăsat-o pe artistă în mijlocul drumului, ea fiind nevoită să mai caute o mașină pentru a se deplasa.

Lidia Buble, supărată la Asia Express. Prin ce a trecut, de fapt

Lidia Buble nu a putut să își ascundă îngrijorarea în momentul în care și-a dat seama că o să își piardă avantajul în fața celorlalți concurenți. Cântăreața a observat că alte vedete își găseau transport, în timp ce ea întârzia la probă din cauza șoferului nehotărât.

„Înnebunesc! Ce mi-a făcut ăsta cu mașina lui!”, a spus Lidia Buble.

„M-am necăjit puțin”

De asemenea, Lidia Buble a explicat ce i s-a întâmplat, de fapt, după ce s-a liniștit. Cântăreața a mărturisit că șoferul și-a dorit să o ajute fără să îi ofere bani, însă acesta a anunțat-o că nu o mai poate duce la destinație chiar în timp ce se aflau pe drum.

„Eu i-am spus că nu am bani, mi-a spus că nu e nicio problemă, că mă duce, dar pe drum ceva s-a schimbat, A intervenit ceva.

Cert e că a oprit mașina și mi-a spus că nu mă mai poate duce, că trebuie să-mi caut altă mașină. (…) M-am necăjit puțin, pentru că eu mă liniștisem, am zis că am drum direct și aveam un avantaj.”, a povestit vedeta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI