Lia Olguța Vasilescu, revoltată după înscrierea lui Cozmin Gușă în PSD: ”A dat cu sete în partid!”

Lia Olguța Vasilescu, revoltată după înscrierea lui Cozmin Gușă în PSD: ”A dat cu sete în partid!”

Lia Olguţa Vasilescu a avut cuvinte dure la adresa revenirii lui Cozmin Gușă în cadrul PSD. De aceea, aceasta a transmis câteva cuvinte prin care l-a criticat pe noul său coleg de partid, spunând chiar că acesta i-a atacat în trecut pe social-democrați, prin deciziile luate.

Lia Olguța Vasilescu, revoltată după înscrierea lui Cozmin Gușă în PSD

Lia Olguța Vasilescu, revoltată după înscrierea lui Cozmin Gușă în PSD A dat cu sete în partid!
Lia Olguța Vasilescu este revoltată deoarece Cozmin Gușă s-a înscris în PSD

Lia Olguţa Vasilescu și-a transmis nemulțumirile la începutul acestei săptămâni și consideră dificilă situația creată, după revenirea lui Cozmin Gușă în cadrul PSD. Asta deoarece consideră că în trecut acesta „a dat cu sete-n partid”.

„Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în partid să ajungă la acel scor la europarlamentare. Şi eu am fost suprinsă. Probabil a fost decizia primarului de la sector 1 şi a domnului Stănescu”, a spus Olguţa Vasilescu, luni, într-o intervenţie televizată, pe Antena 3.

De asemenea, anunțul revenirii politicianului în PSD a venit tot cu o zi în urmă, atunci când președintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a postat pe pagina sa de Facebook o poză în care este alături de Paul Stănescu, dar şi de Cozmin Guşă. Mesajul cu care imaginea a fost publicată a fost cel de „Reuşim împreună”.

Mai mult decât atât, Dan Tudorache, preşedinte PSD de la Sectorul 1 al Capitalei, a mai făcut publică și o fotografie cu cererea de adeziune a lui Cozmin Gușă în rândul social-democraților. În imagine se poate vedea că respectiva cerere avea ca dată la care a fost semnată cea de luni, pe  28 octombrie 2019.

Cozmin Gușă va fi cel mai nou membru din cadrul acestui sector, iar politicianul a mai fost în PSD și perioada anilor 2001-2003. Pe atunci era secretar general al formaţiunii și un apropiat al fostului prim-ministru Adrian Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI