Denise Rifai, reacție clară după ce Cozmin Gușă s-a înscris în PSD. Ce spune despre patronul ei

Denise Rifai, reacție clară după ce Cozmin Gușă s-a înscris în PSD. Ce spune despre patronul ei

Postul de televiziune Realitatea TV trece prin momente grele. Patronul Cozmin Gușă s-a înscris în PSD și ar putea să nu mai prezinte emisiunea România 2019. În plus, CNA nu a prelungit licența, iar emisia va înceta miercuri, 30 octombrie. În urma zvonurilor cu privire la plecarea de la Realitatea TV, Denise Rifai a postat un mesaj pe contul personal de Facebook.

Denise Rifai a reacționat pe Facebook după ce Cozmin Gușă s-a înscris în PSD

„O zi grea pentru noi toți, dar de ce nu, poate cu final câștigător pentru România !!! Am trăit clipe similare odată cu intrarea lui Rareș în politică. Și Realitatea a continuat să existe! Și nu mi-a fost deloc simplu și nu ne-a fost deloc simplu. Dar eu cred că macar v-am convins că noi, jurnaliștii Realitatea, suntem oameni de bună credință și luptăm cu toate puterile noastre să ducem spiritul acestei televiziuni mai departe, chiar dacă unii dintre noi aleg să își continue cariera diferit”, a scris Denise Rifai pe rețeaua de socializare.

Jurnalista Realitatea TV a precizat că va continua să modereze emisiunile sale în același ton ca până acum și le-a transmis un mesaj lui Cozmin Gușă și lui Rareș Bogdan.

„Lui Cozmin, ca și lui Rareș, îi urez mult succes și să dea Dumnezeu să facă treabă multă pentru țara asta, căci e nevoie! E nevoie de oameni politici de calibru și pe eșichierul dreptei dar și pe cel al stângii românești, care s-a depreciat îngrozitor în ultimii ani. Amândoi au avut întotdeauna crezurile lor, unele diferite, unele asemănătoare; însa marca Realitatea TV a rămas Aceeași în toți acești ultimi 7 ani. Totul sub conducerea editorială a lui Cozmin și cu Rareș în prime time. Diferența e că acum, dvs sunteți cei care îi veți putea răsplăti sau sancționa pe amândoi, cu votul dvs, pentru activitatea lor!”, a mai scris jurnalista pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI