Lia Olguța Vasilescu dezvăluie cum se împărțeau banii în PSD. ”Stăteam la masă, ca la școală!”

Lia Olguța Vasilescu dezvăluie cum se împărțeau banii în PSD. ”Stăteam la masă, ca la școală!”
Lia Olguța Vasilescu dezvăluie cum se împărțeau banii în PSD

Lia Olguța Vasilescu a intervenit în conflictul PSD – PNL cu privire la majorările de pensii și salarii. Fostul ministru al Muncii a postat un mesaj pe contul personal de Facebook și o fotografie în care apar Liviu Dragnea, Ionuț Mișa, Călin Popescu Tăriceanu și Mihai Tudose în timp ce fac calcule pe o tablă de scris.

Lia Olguța Vasilescu dezvăluie cum se împărțeau banii în PSD

În contextul în care PNL nu susține creșterile de pensii și salarii, iar PSD anunță în continuare că acestea vor avea loc și în anul 2020, Lia Olguța Vasilescu rupe tăcerea și dezvăluie cum se împărțeau banii în PSD pe vremea când lider de partid era Liviu Dragnea. Fostul ministru al Muncii a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apar Liviu Dragnea, Ionuț Mișa, Călin Popescu Tăriceanu și Mihai Tudose, care par foarte ocupați să calculeze cum și de unde să obțină banii pentru pensii și salarii.


„Numai nebunii își închipuie că atunci când majoram salariile nu făceam toate analizele de impact și nu întorceam pe toate fețele orice aliniat din lege! Ministerul Muncii făcea textul care apoi intra în dezbaterea Coaliției de guvernare și a finanțiștilor. Băieții care se pregatesc să preia puterea promit că „evaluează” acum ce am făcut noi în 2017, să vadă dacă a fost bună creșterea veniturilor. Tot așa pierd ore întregi în analiză sau nu se mai obosesc și taie direct când le dă cu virgulă?

P.S. Am făcut fotografia după vreo trei ore de discuții. Stăteam la masă, ca la școală, împreuna cu colegii de la Ministerul Muncii și așteptam verdictul. Pentru cei care nu recunosc personajele în fotografie sunt Liviu Dragnea, Ionuț Mișa, Călin Popescu Tăriceanu și Mihai Tudose”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe rețeaua de socializare.