Leul românesc, subiect de glume la un talk-show din Spania: Ce a spus vedeta Barcelonei

În urmă cu câteva zile, în cadrul emisiunii La Resistencia de la Movistar Plus, a avut loc un moment inedit cu un leu românesc și fotbalistul Borja Iglesias.

Dacă nu ești pasionat de fotbal, poate nu ai auzit niciodată de numele Borja Iglesias. Fotbalistul este cel mai valoros jucător la ora actuală din lotul echipei Espanyol Barcelona. Conform site-ului Transfermarkt.com, se estimează că ar valora aproximativ 20 de milioane de euro, cu o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro. Cu toate acestea, el a optat să se laude într-un show televizat cu un leu românesc pe care l-a primit de la un fan.

Cu un pic de noroc, Borja Iglesias ar putea juca în curând în echipa națională a Spaniei. are doar 26 de ani, dar în acest sezon a marcat deja 12 goluri în formația pe care o reprezintă și este considerat, din punct de vedere obiectiv, unul dintre cei mai buni marcatori din campionatul spaniol.

Invitat în cadrul emisiunii La Resistencia de la Movistar Plus, poreclit El Panda, jucătorul a dezvăluit mai multe detalii personale. Întregul interviu, poate fi urmărit mai jos, deși este în spaniolă. Printre altele, a explicat fascinația sa pentru leul românesc, iar secțiunea respectivă este tradusă pe site-ul Telekom Sport.

Într-un moment din emisiune, fără ocolișuri, moderatorul David Broncano își întreabă invitații câți bani au în conturile personale. În mod previzibil, cei mai mulți evită să răspundă. Nu a fost însă cazul lui Borja, care a profitat de întrebare pentru a se arunca la o relatare interesantă pornind de la o bancnotă de un leu pe care a scos-o impromptu din buzunar.

Imediat, Iglesias a făcut o conversie rapidă și a spus că are în cont 3.318.847 lei românești în cont, zâmbind. Moderatorul a fost încântat de gluma invitatului și s-a jucat un pic cu bancnota românească. ”Îmi place mult la această bancnotă faptul că nu se poate rupe. E din plastic. Sunt fanul banilor româneşti” a glumit vârful lui Espanyol. În euro, suma respectivă înseamnă aproximativ 697.000.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI