Leo de la Strehaia primește cea mai dură lovitură. George Pian a făcut anunțul neașteptat

Leo de la Strehaia primește cea mai dură lovitură. George Pian a făcut anunțul neașteptat
Leo de la Strehaia ar putea fi scos la stabor din cauza Ancai

Leo de la Strehaia primește cea mai dură lovitură, după ce George Pian a făcut anunțul neașteptat. Leo de la Strehaia ar putea fi obligat să plătească o sumă uriașă familiei Ancăi, fostei sale soții, în cazul în care se va ajunge la judecata țigănească.

Leo de la Strehaia a primit lovitura de grație. Ce a spus George Pian

Leo de la Strehaia ar putea fi supus unei judecăți țigănești după ce a alungat-o de acasă pe Anca, femeia cu care a petrecut 30 de ani din viața lui, acuzând-o pe aceasta că i-a fost infidelă.

Astfel, George Pian, vărul lui Emi Pian, spune că staborul, adică judecata țigănească, este inevitabil. El susține că a fost sunat de mai mulți membrii ai comunității rrome care i-au transmis că se pregătesc să meargă la Strehaia pentru a convoca judecata.

Leo de la Strehaia si Anca, fosta sa sotie
Leo de la Strehaia si Anca, fosta sa sotie

George Pian l-a amenințat pe Leo de la Strehaia că va plăti bani mulți

Din păcate, discuțiile și problemele din familia nașului meu se repetă și se pare că nu se mai opresc… Din păcate, țiganii s-au sesizat și trebuie să venim la Strehaia să stăm de judecată. Noi suntem țigani și asta este legea noastră, a țiganilor, să ne supunem judecății țigănești. Să vedem cum o să facem, nașule, pentru că ceea ce se întâmplă nu este ok, nici din stânga, nici din dreapta, dacă vrei să mă înțelegi…

Deja s-au supărat țiganii, nu e posibil, e o rușine ceea ce se întâmplă… e rușine la noi, tu știi destul de bine că nu se procedează așa. Nu știu cum o să faci, cât o să plătești, dar o să plătești foarte mulți bani. E deja prea mare rușinea, frate…”, a spus George Pian pe vlogul său.

Fiul lui Leo de la Strehaia se conformează

Pe de altă parte, Alin, fiul lui Leo și al Ancăi de la Strehaia a luat în serios declarațiile lui George Pian și spune că va veni împreună că mama lui la Strehaia, în cazul în care aceasta este chemată.

Am auzit ce a zis George Pian… cu staborul, nu știm, să vedem ce decizii vor lua ei, nu m-am uitat, o să ne uităm și noi să vedem ce a spus”, a spus Alin, băiatul lui Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia crede că Anca trebuie să plătească

Informația a ajuns și la Leo de la Strehaia, care crede că Anca este cea care trebuie să plătească, pentru că e vinovată ”că nu și-a ținut bărbatul acasă”.

Dacă am făcut noi de rușine țigănia, ar trebui s-o tragă la răspundere pe Anca. Ea este vinovată de tot ceea ce se întâmplă. Dacă nu ești bine acasă, normal că vrei să cauți pe alta. Dacă ea nu a putut să țină bărbatul acasă, a plecat după alta. Ea este de vină, credeți-mă”, a spus Leo de la Strehaia.

Cu cine ține Olga, sora lui Leo de la Strehaia

De asemenea, Olga, sora lui Leo de la Strehaia, este de acord cu acesta. ”Anca ne-a făcut de rușine, n-am făcut noi țigănia de rușine”, a declarat Olga.

Leo de la Strehaia i-ar fi chemat, în urmă cu câteva zile, la masă pe cei mai importanți membrii ai comunității locale din Strehaia. Acesta încearcă să insufle ideea că Anca este vinovată de faptul că familia ”s-a destrămat” pentru că ”a plecat la București să-și pună buze, în loc să aibă grijă de familie”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI