Leguma pe care s-o combini cu ceaiul în fiecare dimineață. Are efecte magice, spune Lidia Fecioru

Leguma pe care s-o combini cu ceaiul în fiecare dimineață. Are efecte magice, spune Lidia Fecioru
Ceaiul trebuie combinat cu o legumă. Cum să îl bei în fiecare dimineață?

Ce legumă poți să combini cu ceaiul de dimineață? Mulți oameni nu știu despre această modalitate de a profita de efectele magice ale băuturii calde. Lidia Fecioru a venit cu detalii extrem de folositoare pentru toți românii. Ea trebuie consumată astfel în fiecare dimineață, pe stomacul gol. ,,Ni se va îmbunătăți vederea pentru să ce îmbunătățește circulația. Creierul nostru va funcţiona ca un ceas, o să și slăbim și este și foarte bun pentru paraziţi”, a susținut expertul.

Cu ce legumă poți să combini ceaiul: e foarte bine să îl bei dimineața

Majoritatea oamenilor au o rutină de dimineață. Cei mai mulți își fac igiena personală, își aleg hainele pentru ziua în curs și se bucură de o băutură caldă. Unii aleg cafeaua, iar alții un ceai delicios și fierbinte. Băutura din urmă este potrivită mai ales pentru noul sezon în care ne aflăm.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că ea trebuie să conțină usturoi pentru că doar așa îmbunătățește circulația sângelui și ajută la buna funcționare a creierului.

Mai mult decât atât, ea face minuni și în cazul celor care vor să slăbească. Expertul a declarat și că ne putem bucura de efectele magice ale ceaiului de usturoi dacă acesta este consumat pe stomacul gol în fiecare dimineață. Cura întreagă trebuie să țină în total cinci săptămâni.

De ce ingrediente ai nevoie și cum trebuie să îl prepari?

Specialistul a explicat că pentru a prepara această băutura trebuie să folosești doi căței de usturoi și un pahar de apă fierbinte. Toacă leguma mărunt și pune apă peste, ulterior lasă 15 minute să se infuzeze. Este nevoie să îl strecori și să îl consumi rece pe stomacul gol.

,,Se folosesc doi căţei de usturoi și un pahar cu apă fierbinte. Tăiem mărunțel usturoiul, îl punem în apă și îl lăsăm 15 minute cu un capac pe el până se răcește, amestecăm bine, îl strecurăm și apa aceea o bem dimineața pe stomacul gol, la prima oră. Totodată, mai putem face un ceai de usturoi.

Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie, după gust, şi puțină miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai, dimineața. Are aceleaşi efecte. Ni se va îmbunătăți vederea pentru să ce îmbunătățește circulația. Creierul nostru va funcţiona ca un ceas, o să și slăbim și este și foarte bun pentru paraziţi.”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Urmăriți Playtech.ro și pe