Lidia Fecioru, celebrul bioenergoterapeut, a dezvăluit la Antena 3, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, care este leguma extraordinară care dizolvă lipoamele de grăsime din organism. Potrivit specialiștilor, ar fi vorba despre un aliment pe care-l consumăm destul de rar.
Dacă te-ai confruntat, vreodată, cu apariția unor lipoame de grăsimi, aceste mici formațiuni pot fi eliminate în mod natural, prin consumul de sfeclă roșie, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.
Tot ce trebuie să faci este să iei o sfeclă, pe care o vei spăla și o vei da pe răzătoare. Apoi, iei fâșiile de sfeclă și le vei pune pe corp, pe porțiunea unde se află lipomul. Învelești cu o fașă și lași să acționeze peste noapte. Repetă acest proces de 3 sau 4 ori, iar lipoamele se vor sparge.
„Sunt foarte mulţi oameni care au lipoame de grăsime. Sfecla roşie topeşte aceste lipoame. Spălăm sfecla, o dăm pe răzătoare şi o punem pe lipoame.
Învelim cu o faşă pe care o lăsăm peste noapte. Să facem chestia asta de vreo 3, chiar 4 ori. Lipoamele se vor sparge şi va ieşi lichid de acolo.
Poate ne este frică să ne prezentăm la medic. Acum sunt tot felul de metode. Dacă aceste lipoame sunt prea mari, doar chirurgical se pot scoate.”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.
Citește și Fructele și legumele pe care să le consumi în octombrie și noiembrie. Ce beneficii au
Sfecla roșie este bogată în vitamina B, magneziu, potasiu, dar și vitamina C (cunoscută pentru întărirea imunității, mai ales în anotimpul rece).
Sucul de sfeclă conține vitamine și este indicat de medicii nutriționiști. Potrivit medicului Sarah Thomsen Ferreira, „sfecla este unică datorită beneficiilor sale pentru sănătatea cardiovasculară”.
Datorită faptului că leguma conține o anumită combinație de compuși, sfecla roșie are capacitatea de a îmbunătăți fluxul sanguin, sănătatea arterelor, să susțină un nivel mai scăzut de homocisteină și să reducă colesterolul rău.
Citește și Alimentele perfecte pentru toamnă. Trebuie să le consumi, nu îngrașă deloc