Legătura tulburătoare dintre Smiley și Delia Matache. Boala pe care o au cei doi artiști

Legătura tulburătoare dintre Smiley și Delia Matache. Boala pe care o au cei doi artiști
Legatura tulburatoare dintre Smiley si Delia Matache. Boala pe care o au cei doi artisti

Smiley și Delia sunt doi dintre cei mai apreciați, cunoscuți și talentați artiști din România, cu milioane de fani în toate colțurile țării. Deși cei doi au colaborat în plan profesional și împărtășesc aceeași pasiune pentru muzică, pe Delia și Smiley îi leagă ceva mult mai profund.

Delia suferă de sindromul Peter Pan

Delia este, fără îndoială, una dintre cele mai bune voci ale României, un artist complet și complex, care a demonstrat că se poate reinventa în orice situație și circumstanță.

Adesea criticată pentru felul său extravagant de a se îmbrăca și purta, recent, Delia a mărturisit că suferă de sindromul Peter Pan. Această afecțiune se manifestă printr-o atitudine extrem de copilăroasă și respingerea ideii de a deveni și îmbrățișa responsabilitățile unui adult.

Jurata de la iUmor nu este deloc deranjată de faptul că are această afecțiune, în ciuda faptului că unii internauți o critică adesea pentru felul său copilăros de a fi.

„În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării.

Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine, copilăria mea m-a marcat”, a povestit Delia în cadrul unui podcast de pe Youtube.

Cum se manifestă sindromul Peter Pan la Smiley

De același sindrom pare să sufere și Smiley. Iubitul Ginei Pistol a povestit, în cadrul unui interviu, cum se manifestă afecțiunea în cazul său.

Amuzant și cu un simț al umorului extrem de bine dezolvat, prezentatorul de la Românii au Talent a făcut o glumă în dulcele-i stil caracteristic, spunând că speră ca sindromul Peter Pan să nu-i dispară, bucurându-se de faptul că

„Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic, să nu uit să mă joc câteodată, este atât de importantă. Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc.”, a declarat Smiley, acum ceva timp.

Artistul speră să găsească mereu acel echilibru care-l ajută să aibă succes în viață. Așa cum o spun și versurile pieselor sale, Smiley este de părere că oamenii nu ar trebui să uite să se mai joace, din când în când, bucurându-se de lucrurile simple ale vieții.