Delia Matache este fana lui Florin Salam. Ce a făcut pentru un concert al artistului

Delia Matache este fana lui Florin Salam. Ce a făcut pentru un concert al artistului
Delia Matache este fana lui Florin Salam

Cu toții știm faptul că Delia este considerată una dintre cele mai bune voci ale României, iar talentul său este egalat doar de simțul dezvoltat al umorului pe care blondina îl posedă. Jurata de la iUmor este fana declarată a lui Florin Salam, manelistul fiind unul dintre artiștii preferați ai solistei. Ce gest a făcut Delia pentru Florin Salam.

Gestul frumos făcut de Delia pentru Florin Salam

Delia Matache nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai bune voci ale României, o artistă desăvârșită, un talent unic și o vedetă de televiziune de mai bine de 10 ani, fiind jurata emisiunilor de succes iUmor și X Factor România.

Invitată, recent, în podcastul bunului ei prieten Codin Maticiuc, împreună cu soțul ei Răzvan Munteanu, Delia a întocmit o listă cu artiștii ei preferați din România, printre care se numără și faimosul interpret de manele Florin Salam.

Nu este numai fana lui, Delia a mărturisit că a fost prezentă la un concert de-al lui Florin Salam, unde a rămas impresionată de tehnica vocală a cântărețului, precum și de cât de multă energie are manelistul pe scenă.

,,Am fost la un concert Florin Salam. E rockstar. Are X Factor pentru că e mult mai mult decât voce puternică și anduranță, pentru că sunt covinsă că dacă nu ar fi avut anduranță, nu ar fi putut să reziste în industrie până la momentul ăsta. Cântă, probabil, foarte multe ore, foarte multe zile pe săptămână.

Se joacă foarte mult cu publicul. A fost prima experiență de genul și mi-a plăcut. Este pentru prima oară când l-am văzut cântând și nu accidental. Prima dată când m-am dus, am plecat de acasă special să văd LIVE.”, a dezvăluit Delia în podcastul lui Codin Maticiuc de pe Youtube.

Cine sunt artiștii preferați ai Deliei

Printre artiștii favoriți ai Deliei, jurata de la iUmor le-a menționat pe Antonia și Andra, iar despre colegul ei de la masa juriului de la X Factor Ștefan Bănică a spus că are o aură de artist pe care a întâlnit-o la foarte puține persoane.

,,Îmi place Antonia, cum arată, vocea, tot.Andra îmi place foarte mult, este foarte iubită de oameni, a știut cum să se poziționeze în acest timp. Îmi place Ștefan Bănică pentru că are o aură de artist. Intră în încăpere și se umple camera cu aura lui de artist. Are ceva pe care multă lume nu o are”, a completat Delia.

De asemenea, Delia a explicat motivul pentru care nu va participa niciodată la Asia Express, spunând că anumite probe i s-au părut nepotrivite, precum cea din ultimul sezon în care concurenții au fost nevoiți să se săpunească pe spate cu un burete.