Legătura secretă dintre Carmen Tănase și iubitul Cătălinei Ponor. Ce fac cei doi împreună (exclusiv)

Legătura secretă dintre Carmen Tănase și iubitul Cătălinei Ponor. Ce fac cei doi împreună (exclusiv)
Legătura dintre Carmen Tănase și iubitul Cătălinei Ponor

Ce legătură există între Carmen Tănase și iubitul Cătălinei Ponor? Bărbatul îi datorează cariera celebrei actrițe. Ce fac cei doi împreună? Fanii gimnastei noastre nu știau de acest lucru.

Legătura dintre Carmen Tănase și iubitul Cătălinei Ponor: îi datorează multe actriței

Bogdan Jianu și Carmen Tănase au o legătură de care puțini din românii care o iubesc pe celebra gimnastă știau. Mai exact, cei doi lucrează împreună de mai bine de șase ani.

Actrița a fost chiar cea care l-a îndrumat în carieră. Iubitul celebrei sportive a vorbit despre legătura specială dintre cei doi și despre orele de antrenament petrecute în orice condiții, așa cum sunt obișnuiții mai marii actori.

Bogdan Jianu aducea în vizorul tuturor proiectul ‘Lupii albi’ în urmă cu peste nouă ani. În spatele acestuia se află multe ore de muncă petrecute în orice condiții meteorologice, accidentări sau căderi spectaculoase de pe cal.

Artistul a mărturisit că nu aduce pe nimeni în proiect, ci se alătură cine rezistă și cine poate face față tuturor provocărilor. Săptămânile în care se fac pregătiri nu sunt pentru toată lumea pentru că actorii trebuie să fie obișnuiți să suporte ploi aprige, temperaturi foarte mari sau chiar prea mici.

„Dumnezeu ne-a luat de mână și ne-a pus pe drumul ăsta”

„Noi nu aducem pe nimeni în acest proiect. Ni se alătură cine poate face față. Nu-i o viață ușoară. Săptămânile în care se fac pregătirile pentru spectacol nu sunt pentru cine nu e obișnuit. Nu doar că-s dure, dar stai pe afară, fie că ninge, că e ploaie, prea cald sau prea frig.

Acesta înseamnă istoria prin spectacole. Dumnezeu ne-a luat de mână și ne–a pus pe drumul ăsta. Între timp au apărut și profesori de istorie, experți de la muzeul militar, care ne ajută și girează corectitudinea scenariilor, iar lumea să-și ia lecția de istorie foarte ușor”, a declarat acesta, pentru impact.ro.

Ce spune despre celebra actriță?

În dreptul acesta Bogdan nu a ratat o persoană importantă care i-a fost alături întotdeauna. Actorii cunoscuți pe care fanii îi regăsesc în poveste sunt Vlad Miriță, Ioan Isariu, Carmen Tănase și mulți alții. Iubitul gimnastei a mărturisit că cea din urmă i-a călăuzit pașii în carieră, lucru pentru care îi este recunoscător.

„Ea m-a îndrumat în carieră, ne sfătuim tot timpul. E ca o mamă, ca o soră pentru mine, cu o gândire solidă. Încă nu am ajuns să o vizitez la casa unde s-a mutat, dar ne vom face timp. Ca-n orice echipă, trebuia să existe o ierarhie.

Eu fiind ofițer în rezervă, mi-a fost mai comun cu gradele militare, decât cu funcția de președinte în organigramă. Ceilalți asociați, vicepreședinții, sunt locotenenți Carmen Tănase, Vlad Miriță, Liviu Subțirică”
Bogdan Jianu

Urmăriți Playtech.ro și pe