Clipe crunte pentru Anca Pandrea după ce a fost părăsită de prieteni. Cine e singurul om care o ajută cu adevărat

Clipe crunte pentru Anca Pandrea după ce a fost părăsită de prieteni. Cine e singurul om care o ajută cu adevărat
Clipe crunte pentru Anca Pandrea dupa ce a fost parasita de prieteni. Cine e singurul om care o ajuta cu adevarat

De-a lungul vieții, Anca Pandrea a demonstrat că este o adevărată luptătoare, o femeie puternică, pe care destinul a încercat-o, presărându-i în drum greutăți și momente extrem de dificile. După moartea lui Iurie Darie și problemele de sănătate care au încercat să o doboare, actrița a rămas fără prieteni. Care ar fi motivul adevărat.

Cine este singurul prieten adevărat al Ancăi Pandrea

După ce boala pulmonară a slăbit-o pe Anca Pandrea, oamenii apropiați s-au cernut, iar toți oamenii care păreau să îi fie alături au plecat, cu excepția unuia. Victor Yila este singurul prieten adevărat care i-a rămas văduvei lui Iurie Darie.

Actorul din grupul Vouă este un sprijin real pentru Anca Pandrea, la bătrânețe. O duce la spital, îi asigură mâncarea, o ajută cu tratamentul pe care actrița trebuie să-l ia și este mereu acolo atunci când are nevoie de o vorbă bună sau de un umăr pe care să-și plângă necazurile.

„Mă ocup de Anca întru totul, de la a mă asigura că zilnic are mâncare gătită pe masă, până la a-i face cumpărăturile. Eu îi negociez totul, și cu femeia care vine să îi gătească.

În rest, toți au abandonat-o. Când ai multe necazuri, lumea se mai distanțează, ea are și probleme financiare. La orice oră din zi și din noapte primesc telefon de la Anca o ajut.

Cu mașina fac până la ea cam 10-15 minute, atât face și Ambulanța. Aș putea spune: ”Sunt Victor Yila, salvatorul de la Salvarea București!”.

În noaptea în care a leșinat în casă, am însoțit-o la spital, am stat la Urgență până la ora 4.00, alături de ea!”, a declarat actorul din grupul Vouă, în exclusivitate pentru ego.ro.

De ce ar fi abandonat-o prietenii pe Anca Pandrea

Profesor universitar la Facultatea de Construcții din București, Victor Yila a făcut o serie de dezvăluiri șocante față de presupusul motiv pentru care prietenii ar fi părăsit-o pe actrița Anca Pandrea.

„Toți prietenii au părăsit-o pentru că Anca nu a dorit să le lase casa moștenire. Mulți dansau în jurul ei, ca să le lase casa. Dar, lucrurile sunt clare. Anca Pandrea o donează statului.

Va fi fi muzeu, așa că cine o ajută să o ajute de drag, că nu primește nimic recompensă. Așa, nici eu nu mai pot fi acuzat că îi vreau casa. O ajut omenește, d-aia m-am băgat, fără interese obscure.”, a completat actorul pentru sursa citată.

Recent, actorul Victor Yila i-a adus prietenei sale, Anca Pandrea, bunătăți pentru masa de Paște, precum cozonac, drob și friptură de miel.