Legătura nebănuită dintre iubitul Margheritei și Alex, fiul lui Dan Bitman. Detalii halucinante

Legătura nebănuită dintre iubitul Margheritei și Alex, fiul lui Dan Bitman. Detalii halucinante
Legătura nebănuită dintre iubitul Margheritei și Alex, fiul lui Dan Bitman. Detalii halucinante

Alex, fiul celebrului artist Dan Bittman este, din câte se pare unul dintre cei mai apropiați prieteni și parteneri de afaceri cu iubitul Margheritei de la Clejani, Theo, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care este veteran al substanțelor interzise.

Legătura dintre Theo și Alex Bittman

Informațiile despre Theodor au ieșit la iveală după accindetul recent, produs de Margherita din Clejani, duminică dimineața, în urma căruia vedeta a fost testată pozitiv la controlul anti-drog.

Conform apropiaților familiei Clejanilor, Margherita ar fi intrat într-un anturaj dubios după ce s-a cuplat cu acest tânăr Theodor. Iubitul Margheritei este și el artist face parte dintr-o trupă de trap, numită ”Nordwului”, care promovează din plin în piesele sale consumul de droguri. Ceea ce este interesant este că unul dintre colaboratorii ”de bază” ai trupei din care face parte iubitul Margheritei este chiar Alex, fiul solistului trupei Holograf, pe nume Dan Bittman.

De altfel, Alex Bittman este și cel care îi ajută pe cei de la ”Nordwului” pe partea de producție și masterizare, însă acesta apare cu o strofă și ca solist pe piesa ”iClipit”, în clipul căreia se prezintă explicit modul de preparare a ”drogului traperirlor”, după cum este ”Lean”. Să fie oare vorba despre o întâmplare?

Iubitul Margheritei, prins în 2018 cu un pliculeț de cannabis

Din păcate însă, Alex și iubitul Margheritei, Theodor, mai au un lucru în comun: amândoi au avut dosare la DIICOT. Menționăm că fiul lui Dan Bittman a trecut prin emoții mari în anul 2017 când poliția l-a prins cu droguri de risc, pentru propriul consum.

În cele din urmă însă, procurorii au decis să renunțe la urmărirea penală deoarece nu era vorba despre o cantitate mare de droguri, crezându-se că tânărul Bittman poate fi reabilitat.

În anul 2018, iubitul Margheritei a fost prins cu un pliculeț de cannabis în mașină, iar acesta a semnat un acord de recunoaștere în schimbul unei pedepse mai blânde, respectiv plata unei amenzi în loc de condamnare la închisoare, notează wowbiz.ro.