Legătura nebănuită dintre Florin Piersic și Dan Negru. Abia acum s-a aflat ce tragedie îi leagă

Legătura nebănuită dintre Florin Piersic și Dan Negru. Abia acum s-a aflat ce tragedie îi leagă
Florin Piersic si Dan Negru

S-a aflat legătura nebănuită dintre Florin Piersic și Dan Negru. Nimeni nu nu a știut până acum ce gest a făcut marele actor pentru omul de televiziune.

Florin Piersic l-a susținut pe Dan Negru în cele mai negre momente ale vieții lui. Ce a făcut actorul pentru omul de televiziune

Florin Piersic și Dan Negru au o legătură puternică, creată în urma unei tragedii petrecută în familia celui din urmă. Dan Negru și-a pierdut tatăl în urmă cu 5 ani, după ce acesta a a fost bolnav mai mult timp.

Ionel Negru a murit la 74 de ani din cauza teribilului cancer, iar ultimele zile de viață ale acestuia au fost extrem de dureroase pentru omul de televiziune. De curând, Dan Negru a povestit ce a făcut pentru el Florin Piersic în acele zile foarte grele.

Tatăl lui Dan Negru a murit de cancer, cu 1o ani în urmă

Tata s-a prăpădit de cancer în urmă cu ceva ani. În partea finală, noi ştiam că vine sfârşitul. Dimineaţa, pe la 9 jumătate – 10, în fiecare zi, Florin mă suna şi mă întreba doar atât ”Cum e tata?”, eu îi răspundeam ”Trăiește”, iar el închidea”, a povestit Dan Negru gestul emoționant făcut de Florin Piersic pentru el în grelele momente.

Florin Piersic are 84 de ani, însă în vară, atunci când restricțiile impuse de pandemie au făcut acest lucru posibil, actorul a urcat din nou pe scenă și a jucat alături de Medeea Marinescu în spectacolul ”Străini în noapte”.

Florin Piersic, interviu cu Dan Negru

De asemenea, în urmă cu câteva săptămâni, actorul i-a acordat lui Dan Negru un interviu, iar omul de televiziune a postat pe pagina sa de socializare o poză în care apare alături de marele actor.

Am filmat ieri Crăciunul cu puștiul ăsta. Între 48 și 84 (n.red vârstele celor doi) nu se simte diferența. Filmez cu ăsta micu’ de mulți ani. E mereu același Benjamjn Button și strania lui tinerețe. Celor mulți care se întrebă mereu cum arată, le dau un pont: fotografia e făcută ieri, înaintea filmării, adică, fără machiaj. Pentru că BUCURIA e cel mai bun machiaj!”, este mesajul lui Dan Negru la descrierea pozei.

Florin Piersic, mesaj de rămas bun pentru Draga Olteanu Matei

De asemenea, Florin Piersic a lansat un mesaj cutremurător cu ocazia trecerii în neființă a marei actrițe Draga Olteanu Matei. ”Draga mea, Dragă și iar Dragă, ne-ai părăsit!

Chirița mea și a poporului ăstuia trist astăzi de plecarea ta, parteneră de scenă și actriță minunată, eu, mândrul tău – cum m-ai botezat- îți voi duce lipsa, la fel ca și fratelui tău de o viață, Amza Pellea, pe care sper că astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soț, doctorul Matei. Și du-le dorul meu lui Moraru și Dinică. Te iubesc, scumpa mea!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI