Detaliul șocant observat de fani la Dan Negru, după ce a confirmat Revelionul 2021

Detaliul șocant observat de fani la Dan Negru, după ce a confirmat Revelionul 2021
Dan Negru a confirmat Revelionul 2021. Detaliul observat de fani

Pentru cei care așteaptau cu sufletul la gură vești despre Revelionul 2021 adus pe micile ecrane de Dan Negru (49 de ani), prezentatorul a confirmat că acesta se va ține, chiar și în condițiile date. Vedeta TV a publicat astăzi o imagine de la filmări. Odată cu ea, au apărut și observațiile. Unii admiratori au constatat că altfel arată acum Dan Negru, imaginându-și-l, probabil, pe cel de acum 21 de Revelioane în urmă.

Dan Negru, pe baricade. Imagine de la filmările Revelionului 2021. Detaliul observat de fani

„Ohooo, e al 21-lea meu Revelion și pare că e și cel mai greu. Am programat zilele de filmare la începutul lui decembrie, 2-3 decembrie, dar nu mai există nimic previzibil în România. Recunosc că întâmpin și oarecare probleme cu invitații, mulți sunt plecați din București și nu s-au mai întors de când cu pandemia, alții sunt speriați, iar alții cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat și nu mai există alte surse de venit”,ne spunea Dan Negru la începutul lunii noiembrie. 

Iată că, totuși, Revelionul s-a putut creiona, ba mai mult, a și fost ”pus în scenă”. Chiar vedeta Antena 1 a publicat o imagine de la filmările marelui eveniment, așteptat cu interes îndeosebi în acest an, când casa ne e și loc de distracție, de relaxare, cât și loc de muncă.

„Am o fotografie pentru cei care o shareuiesc pe aia cu „să nu facă Negru COVId că nu mai avem nici Revelion” #peăstaîlavem”, a notat acesta în descrierea imaginii.

Dan Negru i-a încântat pe mulți cu acest anunț, Revelionul prezentat de el devenind tradiție pentru o parte dintre români: „Bravo Dane,nu te lăsa! Ce îți poate face ție amărâtul ăsta de COVID???? 🥂🍾🍀🎉🎊❤👍/ O sa ai audienta maximă, Dane!!! Toata lumea o sa foe cu ochii pe tine…😂😂😂 Practic eu am.crescut cu tine, daca stau bine sa ma gandesc…🤨😂 / Ne-am scos și anul ăsta/ Pijamale, ciocolată caldă, cola si portocale, cel mai frumos revelion/ Doamne ajută să fi bine Dănuțule! Ne vedem pe data de 31 🥂😍💪/ Daca tot cu măști sunt vedetele,m – ai pierdut pe traseu Negrule…!

Mă uit mai bine la Moromeții 1/  Felicitări,ne cam lipsește anul acesta,cel rău,cu bune cu rele esti fair-play, bravo Dane,încă odată Felicitări  pentru efortul depus,multă sănătate tuturor ce au au depus efortul de a se compromite in anul pandemiei,nota 10+”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor săi.

Unii îl văd mai bătrân 

Pe de altă parte, însă, au existat și unii care l-au analizat din cap până în picioare, apreciind că anul acesta Negru are cam multe brazde adânci pe față, semn că numărul de Revelioane filmate se reflectă pe chipul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI