Legătura dintre Silvia Uscov, avocata Elenei Udrea, și Cristina Ich pe care puțini o știu

Legătura dintre Silvia Uscov, avocata Elenei Udrea, și Cristina Ich pe care puțini o știu
Legătura dintre Silvia Uscov și Cristina Ich. Ce o leagă pe avocata Elenei Udrea de celebra influenceriță.

Toată lumea a auzit cel puțin o dată de Cristina Ich. Supranumită „Angelina Jolie de România”, influencerița în vârstă de 35 de ani a stat cât se poate de departe de ochii presei. Frumoasa româncă, originară din Republica Moldova, este foarte rezervată când vine vorba de viața personală. Nu mulți cunosc detalii despre familia ei. Află care este legătura dintre Silvia Uscov și Cristina Ich.

Legătura dintre Silvia Uscov și Cristina Ich

„Angelina Jolie de România” este cunoscută în lumea mondenă pentru discreția sa când vine vorba de viața personală. Mai ales atunci când pe fir intervin paparazzi. Niciodată nu i-a plăcut să își expună prea mult relațiile și legăturile private pe rețelele de socializare sau publicului larg. Astfel, despre familia Cristinei Ich se cunosc foarte puține.

Odată cu cazul Elena Udrea, condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, a ajuns în atenția publicului și Silvia Uscov. Este unul dintre avocații fostului ministru. Silvia Uscov a susținut în repetate rânduri că politiciana se află într-o detenție nelegală, după ce a fost condamnată la închisoare de o instanță constituită ilegal.

Ce nu știau fanii despre Cristina Ich?! Există o legătură specială între Silvia Uscov și Cristina Ich. Deși a vrut să fie cât mai discretă în ceea ce privește evenimentele din viața ei, s-a aflat totuși că avocata Elenei Udrea este verișoară dreaptă a celebrei influencerițe.

De altfel, potrivit mai multor voci, Cristina Ich nu a ascuns niciodată acest lucru de fanii săi. Ba chiar a și publicat o serie de fotografii, la un moment dat, alături de Silvia Uscov. Avocata i-a fost alături verișoarei sale la botezul lui Noah Alexandru, copilul pe care îl are cu Alex Pițurcă.

Cine este Silvia Uscov, avocata Elenei Udrea

Silvia Uscov este cu un an mai mare decât Cristina Ich și are 15 ani de experință în domeniul juridic.

A terminat studiile la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și a urmat un program de masterat în Științe Penale la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza. În următorii doi ani, a urmat câteva programe de perfecționare, potrivit informațiilor publicate pe profesionisti.juridice.ro.

Cariera în domeniul juridic și-a început-o în anul 2007, când a activat într-un program de internship la David & Baias. În următorii doi ani a făcut internship la societățile Mircea și Asociații și SALANS – Moore & Associates.

În anul 2012 a fost consilier juridic și director administrativ în cadrul URED Group – Univers Real Estate Development, după care, până în anul 2014, a ocupat poziția de avocat stagiar în Baroul București, colaborator în cadrul Mitucă și Asociații.

Citește și: Cum o minte Elena Udrea pe fiica ei de când e închisă. Unii ar zice că e un fel de karma

Din anul 2015 până în prezent, Silvia Uscov, verișoara Cristinei Ich, este avocat definitiv în Baroul Bucuresti și partener în societatea USCOV | Attorneys at law.