Legătura dintre fetița ucisă la Gura Șuții și „prințesa” olandezului. Asemănarea e izbitoare

Legătura dintre fetița ucisă la Gura Șuții și „prințesa” olandezului. Asemănarea e izbitoare
Legătura dintre Adriana și "prințesa" olandezului

Olandezul care a ucis-o pe Adriana Fieraru avea un cont pe un site de fotografii unde posta diverse poze cu acesta în compania unei fetițe care seamănă izbitor cu cea căruia i-a fost călău. Din ce în ce mai multe informații șocante ies la iveală acum. Cum arată „prințesa” olandezului?

Legătura dintre fetița ucisă de olandez și „prințesa” lui

Revoltător! Victima nu a fost o alegere oarecare? Prea multe conincidențe demonstrează că olandezul avea un plan pe care l-a dus în cele din urmă la bun sfârșit. Pe numele său Johannes Visscher, cetățean olandez, deținea un cont pe un site de fotografii unde posta poze cu acesta în companiei unei fetițe pe care o numea „prințesa lui”. Asemănarea dintre micuța de lângă el și Adriana, cea pe care a ucis-o cu sânge rece, este de-a dreptul șocantă.

Cea alături de care s-a lăsat surprins avea părul de culoare închisă, un ten măsliniu și era apropiată de vârstă cu victima aleasă. Bărbatul a decis azi să-și pună capăt zilelor, după ce probabil și-a dat seama că nu mai are nicio scăpare. Acesta s-a sinucis după ce a condus cu viteza direct într-un camion. Totul s-a produs în apropierea orașului Escharen. Cu toate că a părut inițial un accident rutier violent, s-a dovedit în cele din urmă a fi o sinucidere. Amtintim că trupul fără viață al minorei a fost găsit pe un câmp din apropierea localității Produlești. Conform medicilor legiști, Adriana și-a găsit sfârșitul după ce a fost sugrumată chiar cu unul dintre obiectele vestimentare pe care le purta.

„Prințesa” olandezului

„Pedofilia este o boala”

„Este un individ bolnav. Pedofilia este o boala, un comportament sexual deviant, este un individ care a venit aici în România la vânătoare. Și olandezul nostru vânător este bine mersi în țara lui. Până o să îl aducem noi de acolo, o să mai dureze. Achetatorii au constatat că s-a tot învârtit prin câteva localități și căuta zone izolate, sate, după instinctul lui de criminal a stat lângă o școală”
Liviu Chesnoiu, priholog criminalist