Cine a fost olandezul acuzat că a omorât-o pe fetița din Gura Șuții! Se afla mereu în apropierea copiilor

Cine a fost olandezul acuzat că a omorât-o pe fetița din Gura Șuții! Se afla mereu în apropierea copiilor
Cine este olandezul acuzat de omorârea fetiței de 11 ani din Dâmbovița?

Crima din Dâmbovița a șocat toată România. Mai mult decât atât, gestul olandezului, principal suspect al uciderii fetiței de 11 ani a venit pe nepregătite. Nimeni nu s-ar fi gândit că individul s-ar sinucide. Ce loc de muncă avea acesta în Olanda și cum reușea să fie în mijlocul copiilor?

Cine a fost olandezul acuzat că a omorât-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița?

Informații de-a dreptul șocante ies la iveală despre olandezul acuzat de uciderea cu brutalitate a fetiței de 11 ani din Gura Șuții. Conform ultimelor date, individul lucra într-un domeniu care-i satisfăcea pasiunea bolnavă și era mereu înconjurat de copii. Acesta era profesor de literatură pentru copii. Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, susține că dacă suspectul era considerat drept pedofil în Olanda, autoritățile din România trebuiau să ia la cunoștință acest lucru extrem de grav. În acest context, la intrarea lui în țară trebuia să se evidențieze acest lucru.

„Este un individ bolnav. Pedofilia este o boala, un comportament sexual deviant, este un individ care a venit aici în România la vânătoare. Și olandezul nostru vânător este bine mersi în țara lui. Până o să îl aducem noi de acolo, o să mai dureze”
Anchetatori

Ce job avea olandezul acuzat de uciderea fetiței din Dâmbovița?
Ce job avea olandezul acuzat de uciderea fetiței din Dâmbovița?

„Nu poți să lași asemenea oameni să intre în țară și să intre liberi”

Un psiholog criminalist a susținut că autoritățile din Olanda trebuiau să le alerteze pe cele din România cu privire la cazul revoltător al olandezului.

”Acești indivizi ar trebui să fie cunoscuți, să se dea alarma când intră în țară. În țările civilizate oamenii sunt înștiițați, aveți un pedofil în cartier. Nu poți să lași asemenea oameni să intre în țară și să intre liberi. Trebuia dat în consemn să nu părăsească țara, acum nu știu cum vom reuși să îl aducem înapoi. Sper ca Interpol și Europol să își facă datoria”
Liviu Chesnoiu