Legătura dintre Dorian Popa și FCSB. Artistul le-a spus fanilor tot, fără perdea

Legătura dintre Dorian Popa și FCSB. Artistul le-a spus fanilor tot, fără perdea
Ce legătură are Dorian Popa cu FCSB

În urmă cu doi ani, Dorian Popa a fost accidentat cât se poate de serios la piciorul stâng. Celebrul cântăreț s-a recuperat împreună cu Ovidiu Kurti, care este totodată kinetoterapeutul celor de la FCSB.

Dorian Popa s-a recuperat alături de Ovidiu Kurti

Mai exact, vloggerul a fost accidentat foarte grav în timpul participării sale la emisiunea din Madagascar . În urma accidentului, artistul a fost nevoit să se opereze la genunchiul stâng. Cu ceva timp în urmă, Dorian Popa a mărturisit că cel care l-a ajutat să se recupereze a fost nimeni altul decât kinetoterapeutul celor de la FCSB, Ovidiu Kurti.

”Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul. Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun.

Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul” a dezvăluit Dorian Popa pentru as.ro.

Dorian Popa, despre schimbarea numelui în buletin

Nu cu mult timp în urmă Dorian Popa a acceptat provocarea unui internaut. Mai exact vedeta a acceptat să își schimbe numele din cartea de identitate. Decizia artistului a șocat multă lume, dar și pe mama și iubita sa. Așadar, numele din buletin a vloggerului va fi Dorian ”Hâtz” Popa.

Dorian Popa a mărturisit că a început deja demersurile pentru această schimbare și că urma să depună actele la evidența populației.

”Am pornit demersurile ca să zic așa. Şi ca să vedeți cât de mare e coincidența, chiar acum sunt în fața primăriei, la mine la Domnești pentru că aici va trebui să depun actele, la evidența populației. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt și am aflat câteva lucruri exact așa cum scrie legea despre schimbarea de nume.

Sună în felul următor: ”când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care dorește să îl obțină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum și asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a declarat Dorian Popa pentru Antena Stars.

Urmăriți Playtech.ro și pe