Ce cadou vrea să îi ia Dani Oțil fiului său, de Crăciun: „Nu se încurcă el cu lucruri mici”

Ce cadou vrea să îi ia Dani Oțil fiului său, de Crăciun: „Nu se încurcă el cu lucruri mici”
Ce cadou vrea sa ii ia Dani Otil fiului sau, de Craciun Nu se incurca el cu lucruri mici

Prioritățile lui Dani Oțil s-au schimbat radical, odată cu venirea pe lume a fiului său, Luca Tiago. Dacă până acum își făcea toate plăcerile, de când a devenit părinte, atenția este îndreptată către bebeluș. Și cum sărbătorile de iarnă se apropie rapid, vedeta TV se gândește intens la cadourile pe care o să le pună sub bradul de Crăciun, dar mai ales la ce o să-i cumpere băiețelului său. Iată ce idee i-a trecut prin cap, fanii au rămas surprinși.

Dani Oțil știe deja cadoul pentru fiul său, de Crăciun

Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” radiază de fericire în preajma micuțului Luca Tiago. Dani Oțil se implică trup și suflet în creșterea și educația băiețelului, alături de frumoasa lui soție, Gabriela Prisăcariu. Din moment ce tot mai multe vedete se gândesc deja la cadourile de Crăciun, nici prezentatorul TV nu face rabat de la tradiție.

Darul pe care îl va pune sub brad este unul inedit

În timp ce era afară, în fața locuinței sale, moderatorul TV a alcătuit lista de cadouri pe care vrea să le ofere persoanelor dragi de sărbători. Printre altele, Dani Oțil și-a adus aminte că soția lui l-a rugat să aleagă un dar și pentru Luca Tiago, fiind primul lor Crăciun în formula de trei. La o atentă privire în jurul său, vedetei i-a venit ideea de a-i cumpăra un excavator. Nu unul de jucărie, așa cum ai putea crede, ci chiar unul adevărat. Colegul lui Răzvan Simion și-a argumentat decizia spunând că fiul său nu se mulțumește cu lucruri mici și neînsemnate.

„În aceeași ordine de idei, mi-a zis Gabriela să îi luăm lui ăla mic prima jucărie, dar mergând în ritmul ăsta, m-am gândit să-i iau excavatorul ăsta direct. Bănuiesc că nu se încurcă el cu lucruri mici”, a precizat Dani Oțil pe pagina sa de Instagram.

Fanii vedetei TV au reacționat imediat

Bineînțeles că fanii lui Dani nu s-au putut abține, amuzându-se pe seama spuselor sale. Mai mult decât atât, tăticii din lista moderatorului TV au empatizat cu ideea propusă de acesta.

De altfel, nu este prima dată când Dani Oțil recurge la propuneri inedite. Și pentru Moș Nicolae, bărbatul a avut un plan foarte bine întemeiat. Deși Luca este încă mic, vedeta a mărturisit, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, că atunci când fiul său o să crească, îl va pune să șteargă toate ghetele din casă, explicându-i că așa este tradiția.