18 apr. 2024 | 13:29

Lavinia Pîrva, despre o posibilă participare la Asia Express alături de Ștefan Bănică Jr. Ce spune vedeta despre fiul lor, Alexandru: „Îi place să ne vadă pe scenă” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Lavinia Pîrva, despre o posibilă participare la Asia Express alături de Ștefan Bănică Jr. Ce spune vedeta despre fiul lor, Alexandru:

Chiar de la începutul poveștii lor de dragoste, Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva au ales să își trăiască iubirea departe de ochii curioșilor. Având în vedere că sunt doi dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, aceștia formează un cuplu discret. Se afișează rar împreună, nu doar la evenimente publice, dar chiar și în mediul online.

De data aceasta, Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva și-au făcut apariția împreună la un eveniment monden de neratat, mai precis, la Art Dental & Aestethic Implant Luxury Clinic. Lavinia a oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri despre rolul de mamă, despre proceduri estetice, dar și despre o posibilă participare la Asia Express alături de soțul ei, Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva, despre intervențiile estetice

Chiar dacă au venit împreună la eveniment, doar Lavinia a stat de vorbă cu presa. Astfel, fiind prezentă la o clinică de înfrumusețare, vedeta ne-a dezvăluit părerea sa sinceră despre intervențiile estetice. Mai mult decât atât, la vârsta de 39 de ani, soția lui Ștefan Bănică Jr arată impecabil, așadar, aceasta ne-a dezvăluit cum se menține:

„Eu am spus-o și o repet: Sunt pro intervenții estetice, evident! Mai cu seamă că tehnologia ne ajută foarte mult, avem medici extraordinari, care se ocupă de acest aspect. Eu vin destul de des să îmi fac intervenții noninvazive care ajută foarte mult la hidratarea feței, pentru a-mi menține tenul.

Încerc să am grijă de mine, să am grijă ce mănânc și în general, sunt mereu în priză cu cel mic. În ultimul timp, mai ales, cel mai mult copilul mă ține în priză.”, ne-a declarat Lavinia Pîrva, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Lavinia Pîrva, despre Alexandru, fiul său și al lui Ștefan Bănică Jr

Pe data de 16 mai 2019, Lavinia a devenit mamă pentru prima oară, iar Ștefan Bănică Jr a devenit tată pentru a treia oară. Artistul are 3 copii din 3 relații diferite: Pe Radu Ștefan Bănică din relația cu Camelia Constantinescu și pe Ana Violeta Bănică din căsnicia cu Andreea Marin. Celebrul cântăreț a fost întotdeauna admirat pentru implicarea sa în creșterea celor trei copii.

În câteva săptămâni, fiul său și al Laviniei Pîrva, Alexandru urmează să împlinească vârsta de 5 ani. Lavinia ne-a dezvăluit cum este rolul de mamă, dar și ce pasiuni are deja cel mic:

„Alexandru este un copil extraordinar pentru că eu, ca mamă, aș putea vorbi mult și bine la superlativ despre copilul meu, dar obiectiv vorbind, este un copil absolut normal, care face lucruri normale pentru vârsta lui, cum este normal să fie un copil de vârsta lui.

Este ușor prematur să vorbim despre pasiunile lui, dar el a crescut în mediul acesta. Îi place să mergem la teatru, îi place să ne vadă pe scenă, face ore de pian, dar nu știu ce va vrea să facă în viitor. Ce va vrea el să facă, aia să facă!”, ne-a dezvăluit Lavinia Pîrva, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ce spune Lavinia Pîrva despre o posibilă participare la Asia Express alături de Ștefan Bănică Jr?

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr sunt fanii reality-show-ului Asia Express de la Antena 1. Astfel, vedeta ne-a dezvăluit dacă ea și soțul ei s-au gândit să participe într-un astfel de format TV:

Citește și: Cum au apărut Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică Jr. la un eveniment monden. Artista a întors toate privirile cu ţinuta aleasă VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

„Proiectul acesta este unul foarte interesant, foarte frumos și ne uităm cu mare drag. Eu, personal, răspund în numele meu, nu cred că sunt pregătită acum pentru Asia Express, dar niciodată nu se știe!”, ne-a dezvăluit soția lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Cât de des merge Lidia Buble la biserică? Vedeta, despre legătura sa cu Dumnezeu: „Trebuie să recunosc” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

 

 

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Schimbări majore la Instagram. Cum vor fi afectați utilizatorii
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Șoferii români sunt obligați. Se aplică din 1 MAI. Regulile pe care scrie amendă şi SUSPENDARE PERMIS
Capital.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Este INTERZIS în MIERCUREA MARE! Păcat greu dacă nu respecți
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro