Lavinia Pîrva, avertisment pe internet. Soția lui Ștefan Bănică Jr, implicată într-o înșelătorie

Lavinia Pîrva, avertisment pe internet. Soția lui Ștefan Bănică Jr, implicată într-o înșelătorie

Anul 2020 se pare că nu a început bine pentru Lavinia Pîrva, doarece, conform celor spuse de ea, contul personal de Instagram ar fi fost spart de hackeri. Vedeta a reușit să anunțe acest lucru, problema fiindu-i rezolvată în timp util.

Lavinia Pîrva, avertisment pe internet

Incidentul în cauză a avut loc, ieri, pe 6 ianuarie, vedeta apelând la administratorii Instagram pentru a-i rezolva problema. Este o situație alarmantă, care lovește tot mai des în rândul vedetelor. Multe celebrități, de la noi dar și din lume, ajung victimele diverselor excrocherii.

Soția lui Ștefan Bănică Jr, implicată într-o înșelătorie

Escrocheria a venit sub forma unor hackeri care au încercat să îi păcălească pe fanii artistei. Fanii acesteia se pare că au observat acest lucru și la aflarea veștii că s-a rezolvat, au felictitat-o pe Lavinia.

„Profilul mi-a fost hack-uit! Vă rog să nu răspundeți la mesaje ce implică solicitarea datelor dumneavoastră personale! Nu le solicit eu!”, a fost mesajul transmis Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva, avertisment pe internet. Soția lui Ștefan Bănică Jr, implicată într-o înșelătorie
Lavinia Pîrva, avertisment pe internet. Soția lui Ștefan Bănică Jr, implicată într-o înșelătorie (foto: Instagram)

Situația s-a rezolvat destul de repede, așa că vedeta a oferit și o continuare, printr-un mesaj în care le mulțumește celor care au ajutat-o la recuperarea contului.

„Datorită ajutorului prompt primit din partea specialiștilor, am reușit să îmi recuperez contul, acum fiind securizat. Acum putem comunica în siguranță!”, a mai scris Lavinia.

Reamintim că Lavinia Pîrva a devenit de curând mămică, iar de atunci viața de familie a fost o adevărată binecuvântare pentru cei doi.

„E minunat să fiu din nou tată. O ajut pe Lavinia cu tot ce are nevoie, în măsura timpului în care sunt acasă. Lavinia e un om extraordinar, foarte dedicată copilului şi care ştie să dea echilibru familiei”, a declarat Ștefan Bănică Jr.

Până la urmă totul e bine când se termină cu bine!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI