25 feb. 2023 | 13:06

Lavinia Pîrva arată mai bine ca niciodată. Soţia lui Ştefan Bănică s-a pozat în costum de baie, iar fanii au reacţionat imediat

Monden
Lavinia Pîrva arată mai bine ca niciodată. Soţia lui Ştefan Bănică s-a pozat în costum de baie, iar fanii au reacţionat imediat
Lavinia Pirva arata mai bine ca niciodata. Sotia lui Stefan Banica Jr. s-a pozat in costum de baie, iar fanii au reactionat imediat

Lavinia Pîrva pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Soția artistului Ștefan Bănicî arată senzațional și își etalează formele voluptoase și trupul lucrat, cu orice ocazie. Bruneta s-a pozat în costum de baie, iar fanii au înroșit butonul de LIKE, atunci când au privit-o.

Cum arată Lavinia Pîrva, de fapt, în costum de baie

Lavinia Pîrva nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete ale showbizului autohton.

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, concentrându-se mai mult pe afacerea sa din domeniul modei și îngrijirea micuțului Alexandru, fosta solistă de la trupa Spicy a devenit extrem de activă pe rețelele sociale.

Lavinia Pîrva și-a creat o comunitate strânsă de prieteni virtuali, pe care-i ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei de zi cu zi.

Soția lui Ștefan Bănică își etalează trupul de sirenă, ori de câte ori are ocazia, punând pe jar întreaga suflare masculină a României.

Recent, Lavinia Pîrva a postat câteva fotografii dintr-o vacanță anterioară, simțindu-se nostalgică și încărcată de dor, așteptând sezonul estival. Diva s-a lăsat răsfățată de lentilele camerei de fotografiat, pozând provocator într-un costum de baie întreg, negru, care i-a conturat silueta.

„Marea…acest loc minunat care ne face să ne simțim ca niciun alt loc. Unde soarele îți încălzește pielea, apa mării te răcorește și vântul îți încâlcește părul.

Lumina specială de pe malul mării, culoarea albastră de nedescris a mării sau oceanului, atmosfera specială a plajei, toate ne încântă și ne fac să visăm la mare atunci când concediul s-a terminat.

Și ne dorim să ne întoarcem cât se poate de repede înapoi. Nu m-aș plictisi nici într-o sută de veri de plajă și de mare.”, s-a destăinuit artista pe pagina ei oficială de Facebook.

Citește și Câţi bani cere în plus Lavinia Pîrva de când a devenit soția lui Ștefan Bănică: „A învățat-o să negocieze un contract bun” EXCLUSIV

Ce tarif cere soția lui Ștefan Bănică pentru un recital muzical

Cu toate că nu mai este atât de prezentă sub lupa showbizului monden, Lavinia Pîrva nu a renunțat la cariera sa în muzică. Artista a evoluat mult, de-a lungul anilor, iar de când s-a căsătorit cu rockstarul Ștefan Bănică, bruneta a început să-și negocieze mult mai atent contractele.

„Înainte de a se căsători cu Ștefan Bănică, ea avea un onorariu de artist de aproximativ 800 de euro. Acum, ia în jur de 2.000 de euro, dar dacă are un recital pe o durată mai mare, de peste o oră, poate ajunge și la 2.500 de euro.

Nu are însă foarte multe evenimente, nu mai acceptă ca pe vremea când era necăsătorită și avea timp de turnee. Este o solistă fără un repertoriu personal solid, nu prea are piese, dar cântă și cover-uri.

Pot spune însă că are lipici la public, face atmosferă, are succes pe scenă și are o voce bună. Iar de când e soția lui Ștefan i-a mai crescut cota de popularitate, dar și onorariul, dar așa se întâmplă mereu în lumea artistică”, au declarat apropiați de-ai vedetei, exclusiv pentru Playtech.

Citește și Lavinia Pîrva, apariţie superbă la un eveniment. Ce spune despre relaţia de atâţia ani cu Ştefan Bănică Jr.: „Au existat momente dificile”

PlaySport
Anamaria Prodan, detalii intime din relația cu Ronald Gavril! Ce-i face boxerul imediat după ce ajunge acasă: „De la antrenament”
Ego.ro
ȘOC! Dana Budeanu a renunțat la lenjeria intimă, rochia prea scurtă a arătat TOT
Digi24
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Cancan.ro
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat obsesiv cele două păsări
GSP.ro
Au rupt perdelele să le transforme în „hamuri și leagăne sexuale”. Acuzații incredibile: „Sunt 500 de poze la dosar”
Stirile PROTV
„Un incendiu subacvatic” masiv se întâmplă în oceane. Experții avertizează întreaga omenire
Romania TV
BOMBA BOMBELOR în showbiz! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au semnat cu PROTV! Vor fi juraţii MasterChef România sezonul 9
Capital.ro
AJUTOR PE CARD pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii de la bloc primesc banii din 15 aprilie
EVZ.ro
Meghan, criticată din nou. Ce a făcut cu Harry în public e șocant
Adevarul
Coranda, muntele mutat în goana după aur și metale prețioase. „Așa ceva nu s-a mai găsit în Europa“ VIDEO
BZI.ro
Ce poveste de dragoste a trăit Carmen Harra! Ce a făcut după ce a murit Virgil Nicodivi
Spynews.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Libertatea.ro
Cum a fost scos din țară „un Zamolxe de patrimoniu” pentru o mită de 300 de euro. Frăția româno-maghiară a șpăgilor din Vama Nădlac
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
Digisport.ro
Restaurantul care le dă clienților o sticlă de vin scump gratis, dacă lasă telefoanele la intrare
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut o ofertă incredibilă
Digi24
ULTIMA ORĂ! Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV! Cu ce post au semnat și ce emisiune vor prezenta
Unica.ro
Mișcare neașteptată în televiziune. Scărlătescu, Dumitescu și Bontea revin la Pro TV
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Capital.ro
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită. Calendarul ultimului modul de școală
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! Alertă mondială! ÎNCEPE RIPOSTA
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro