03 feb. 2023 | 09:58

Câţi bani cere în plus Lavinia Pîrva de când a devenit soția lui Ștefan Bănică: „A învățat-o să negocieze un contract bun” EXCLUSIV

Monden
Câţi bani cere în plus Lavinia Pîrva de când a devenit soția lui Ștefan Bănică: „A învățat-o să negocieze un contract bun” EXCLUSIV
Cati bani cere in plus Lavinia Pirva de cand a devenit sotia lui Stefan Banica Jr A invatat-o sa negocieze un contract bun

Lavinia Pârva a fost dintotdeauna o artistă bine cotată pe piața muzicală. Iar după ce a devenit soție și mamă, ea a mers, în carieră, pe principiul „concerte mai rare, dar mai bine plătite”. Apropiații senzualei cântărețe, cu care a colaborat pe plan muzical, ne-au dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, care ar fi onorariul Laviniei, la un eveniment cu ștaif, pentru un recital muzical.

Cât câștiga înainte de căsătoria cu Ștefan Bănică

După căsătoria cu Ștefan Bănică, solista Lavinia Pârva s-a dedicat familiei. Însă, tot știe să facă bani. A deschis un magazine online, de haine, și cântă, ce-i drept, mai rar, și doar la evenimente plătite onorabil. Un organizator de evenimente ne-a declarat, exclusiv pentru Playtech Știri:

„Înainte de a se căsători cu Ștefan Bănică Jr, ea avea un onorariu de artist de aproximativ 800 de euro. Acum, ia în jur de 2.000 de euro, dar dacă are un recital pe o durată mai mare, de peste o oră, poate ajunge și la 2.500 de euro.

Nu are însă foarte multe evenimente, nu mai acceptă ca pe vremea când era necăsătorită și avea timp de turnee. Este o solistă fără un repertoriu personal solid, nu prea are piese, dar cântă și cover-uri.

Pot spune însă că are lipici la public, face atmosferă, are succes pe scenă și are o voce bună. Iar de când e soția lui Ștefan i-a mai crescut cota de popularitate, dar și onorariul, dar așa se întâmplă mereu în lumea artistică”.

Ștefan Bănică Jr a învățat arta negocierii de la tatăl lui. Ce tarif are solistul la un concert

Lavinia avea, în 2021, un onorariu de 1.700 de euro, însă, în plină criză financiară, odată cu scumpirile înregistrate, după pandemie, toți artiștii au fost nevoiți să ceară în plus:

„A avut, treptat, 800 de euro, apoi 1.700, apoi 2.000 de euro. Toți artiștii au devenit mai scumpi, după pandemie, cam cu 15-20%.

Cu siguranță, Ștefan Bănică a învățat-o să negocieze un contract bun. El ia în jur de 10.000 de euro, la spectacolele foarte mari, cu echipa, și în jur de 4.500 de euro, la evenimentele mai mici.

Mulți zic că Ștefan ține la preț, așa cum făcea și tatăl lui, regretatul actor Ștefan Bănică, care negocia nu numai pentru el, ci și pentru colegele lui, aducându-le fiecăreia banii în plic”.

Lavinia s-a dedicat familiei, după căsătoria cu Ștefan Bănică: „Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă”

Lavinia a lăsat muzica pe plan secund, după ce a devenit soție și mamă, dedicându-se vieții de familie. Susține că nu are bonă pentru fiul ei, Alexandru:

„Niciodată nu am fost atât de obosită și totodată atât de fericită. Mama m-a ajutat de când s-a născut Alexandru, dar ea mai pleacă, mai are și ea problemele ei.

Nu am vrut bonă, am vrut să fiu mamă cu normă întreagă. Mi-am dorit enorm să fiu alături de el în fiecare etapă a vieții lui. Sunt foarte mândră că acum copilul are 2 ani și jumătate și am reușit să îl cresc singură.

Dar faptul că am stat acasă, nu au fost așa multe evenimente în perioada asta, am lucrat de acasă pe partea cu magazinul…a fost mai simplu”, preciza Lavinia Pârva, într-un interviu pentru „Teo Show” (Kanal D).

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro