Lauri de aur pentru Gigi Becali. Ce mare fotbalist aplaudă decizia luată de latifundiar

Lauri de aur pentru Gigi Becali. Ce mare fotbalist aplaudă decizia luată de latifundiar
Gigi Becali a decis să nu mai discute cu presa

FCSB a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2, și riscă să fie depășită în clasament de Craiova. Oltenii vor trece pe primul loc dacă vor câștiga la Arad, cu UTA, luni, de la ora 19:00. Chiar și în aceste condiții, Ilie Dumitrescu este convins că lucrurile merg în direcția bună pentru echipa antrenată de Toni Petrea. Iar această schimbare vine tocmai pentru că patronul Gigi Becali a renunțat la aparițiile publice.

Ilie Dumitrescu îi transmite lui Gigi Becali că ar trebui să mai cumpere un atacant și un fundaș central la FCSB

„Din punctul meu de vedere, Gigi Becali este implicat 100% la echipă! Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, doar că el nu mai apare public. Cred că intervine în viața echipei, dar important este că nu mai apare. Acum MM Stoica și-a intrat în rol. Lucrurile stau foarte bine acum la FCSB. E foarte bine că Gigi Becali nu mai apare. Ce, Florentino Perez apare? Dar cel mai important lucru este că echipa nu are probleme financiare”, a spus Ilie Dumitrescu pentru Digi Sport.

Ilie Dumitrescu a remarcat și marea problemă de la FCSB. Nu are în lot un atacant veritabil, care să poată să facă diferența. De asemenea, fostul component al „Generației de Aur” crede că Becali ar trebui să transfere și un fundaș central.

„Sunt meciuri în care ai nevoie de un număr 9. Când echipa e în avantaj, ai nevoie ca pe jocul pozițional să ai un număr 9 cu personalitate. Așa cum era Koljic la Craiova. Nu poți să faci diferența cu Man sau Coman ca număr 9. Gândiți-vă cum ar fi să fie un număr 9 lângă ei. Și trebuie umblat și în zona fundașilor centrali. Miron mi s-a părut nesigur în evoluție. Lucrurile astea se văd mai ales la un joc în care e presiune”, a mai spus Ilie Dumitrescu pentru sursa citată.

FCSB a realizat deja un prim transfer în această iarnă. L-a achiziționat pe Risto Radunovic, de la Astra, pentru 375.000 de euro. Doar că fotbalistul de 28 de ani din Muntenegru nu acoperă posturile indicate de Ilie Dumitrescu. Ci îi va face concurență lui Ionuț Panțîru pentru poziția de fundaș stânga în echipa lui Toni Petrea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI