Gigi Becali sparge banii pe fotbaliști. Cât primește ultimul venit la FCSB

Gigi Becali sparge banii pe fotbaliști. Cât primește ultimul venit la FCSB
Gigi Becali a realizat un nou transfer important la FCSB

FCSB a dat startul achizițiilor de iarnă, după ce a obținut acordul lui Risto Radunovic, de la Astra. Gigi Becali a achitat 375.000 de euro pentru formația din Giurgiu. Iar fotbalistul din Muntenegru a primit un salariu de 11.000 de euro pe lună. De asemenea, are și un bonus consistent în cazul în care FCSB obține calificarea în grupele cupelor europene. 100.000 de euro ar fi prima uriașă a lui Risto Radunovic, scrie Gsp.ro.

Gigi Becali insistă și pentru Andrei Chindriș. Când s-ar putea oficializa transferul la FCSB

În acest sezon, Radunovic a jucat 11 partide pentru Astra Giurgiu, 10 în campionat și una în Cupa României. A marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. Conform Transfermarkt.de, fotbalistul în vârstă de 28 de ani este cotat la 1,1 milioane de euro. A ajuns la Astra în 2017, din postura de jucător liber de contract. Afacerea este una importantă pentru giurgiuveni, care obțin fondurile necesare pentru a achita salariile restante.

Risto Radunovic ar urma să fie folosit de Anton Petrea pe postul de fundaș stânga. Acolo unde titularul obișnuit este Ionuț Panțîru. Doar că fotbalistul venit de la CSMS Iași a avut unele probleme medicale și a lipsit o perioadă din lot. Aristidis Soiledis, cel care ar fi trebuit să fie rezerva lui Panțîru, este în dizgrația patronului de la FCSB. Și ar putea pleca în această iarnă. Sau va fi trimis la echipa a doua.

Un alt transfer pe care Gigi Becali încearcă să îl rezolve este cel al lui Alexandru Chindriș. Fundașul lui FC Botoșani a mai fost în vizorul celor de la FCSB. Dar precedentele negocieri nu au dat roade. De această dată, patronul moldovenilor, Valeriu Ifrime, ar fi dispus să scadă din pretenții. Sezonul de Liga 1 se va relua pe 13 ianuarie, astfel că oficialii FRF și LPF caută soluții pentru a stabili durata perioadei de mercato. Transferul lui Radunovic se va oficializa de la 1 ianuarie, iar Chindriș ar putea deveni și el jucătorul FCSB la aceeași dată.

Chindriș, 21 de ani, este cotat de Transfermarkt.de la un milion de euro. Mai are contract cu FC Botoșani până în vara anului 2022. A jucat 12 partide în acest sezon pentru moldoveni, 10 în campionat și două în preliminariile Europa League.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI