Laurette a spus suma pentru care ar face amor cu alt bărbat. Reacția furibundă a vedetei

Laurette a spus suma pentru care ar face amor cu alt bărbat. Reacția furibundă a vedetei
Laurette a spus suma pentru care ar face amor cu alt barbat

Laurette este una dintre cele mai dorite femei din showbiz, iar de-a lungul timpului, aceasta a avut relații cu bărbați celebri, recunoscând că-i plac luxul și milionarii.

Laurette a spus suma pentru care ar face amor cu alt bărbat

Aceasta a fost invitată ”Teo Show”, aceasta care este o femeie liberă de când a divorțat de Ciprian Nistor, a povestit despre iubiții ei de până acum și a făcut declarații surprinzătoare.

„Unii dintre iubiții mei aveau milioane de euro, dar pot să-i număr pe degete. Cel mai bogat iubit al meu este unul din cei mai bogați români din lume. Era si generos, mi-a dat cadouri. Și soțul meu mi-a dat o sumă mare, atunci când mi-am achiziționat casa”, a spus aceasta la Teo Show.

De menționat, divorțul dintre Laurette și omul de afaceri Ciprian Nistor a fost unul cu scandal. El a acuzat-o pe Laurette că l-ar fi înșelat câtă vreme el își ispășea pedeapsa în închisoare.

„Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul! Am înșelat și am fost înșelată. Am iertat când am fost înșelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece și mama zice că am inima de gheață și că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relațiile mele cu bărbații”, a mai spus Laurette la „Teo Show”, de la Kanal D.

Despre Laurette

Deși a fost întodeauna o femeie dorită de mulți bărbați, aceasta a spus că a fost dezamăgită de ei toată viața.

„Cea mai mare dezamăgire a fost tata pentru că m-a părăsit. Și l-am văzut după 27 ani. Apoi Mihai, tatăl Serenei, care la fel ne-a părăsit. E geru pentru că mi-am dorit ca Serena să crească alături de un tată”, a adăugat Laurette.

Laurette Atindehou s-a născut în România. Ea are o mamă româncă și un tată african, iar potrivit presei, ea s-ar fi iubit în trecut și cu miliardarul Ion Țiriac. De curând, aceasta a început și o carieră în muzică. Laurette are și o fetiță în vârstă de 10 ani dintr-o relație anterioară. Laurette Atindehou a fost crescută singură de mama sa. Ea își iubește nespus mama, în grija căreia a rămas de la vârsta de patru luni, de când a fost părăsită de iubit. Se pare că Laurette a moștenit-o pe mama acesteia din punct de vedere fizic, asta pentru că cea care i-a dat viață are și o siluetă de invidiat la cei 57 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI