Drama cu care Laurette trăiește în suflet de 8 ani. Mulatra a vorbit deschis abia acum

Drama trăită de Laurette

Laurette trăiește o dramă de mai bine de opt ani. Frumoasa mulatră și-a deschis sufletul abia acum.

Drama lui Lurette

Laurette Attindehou (37 de ani)  a crescut departe de tătăl ei, Christian Attindehou. Părinții vedetei s-au despărțit când aceasta avea doar trei luni. Cu toate acestea frumoasa bruneta are în prezent o relație apropiata cu tatăl său și vorbesc des la telefon.

În urma cu câteva zile, mama brunetei a fost supusă unei intervenții la ochi, pentru îndepărtarea cataractei. Cu acest prilej, Laurette a vrut să-i faca o surpriza femeii care i-a dat viață și sa-i ridice, totodata moralul. Așa că, l-a sunat pe tatăl ei pentru a-i face o surpriză.

Frumoasa vedetă a vorbit despre faptul ca de opt ani nu și-a mai văzut tatăl, care locuiește la Benin.

„De aproape 8 ani nu ne-am mai văzut. Există șansa să ne vedem, am vorbit cu el despre asta. El ne așteaptă acolo sau, dacă nu se va putea, vrea să vină el din nou în România. Vorbim destul de des, ca să zic așa. Acum am vorbit că s-a operat mama la ochi și am vrut să-i fac o surpriză, să vorbească cu tata ca să o încurajeze. Am operat-o de cataractă, era într-un stadiu avansat boala”, a declarat Laurette, pentru Click.ro.

Mulatra a trecut prin momente dificile cu mama ei, care s-a bucurat atunci când a auzit la telefon vocea bărbatului pe care l-a iubit în trecut.

”Au râs, au glumit și au depănat amintiri, dar un singur lucru am înțeles: că ei chiar s-au iubit sincer și fără interes. Am înțeles că a fost dragoste mare și m-am născut dintr-o iubire mare. Recunosc că am plâns, dar în același timp încercam să fiu pozitivă și să râd împreună cu ei, chiar dacă m-a trecut un amestec de sentimente”, a spus Laurette, pe Instagram.

Și-a cunoscut tatăl la 27 de ani

Laurette are o poveste de viață demnă de un scenariu de film. Tânăra și-a cunoscut tatăl biologic abia la vârsta de 27 de ani. Părintele său este de origine din Benin și a plecat din România când fiica lui avea doar trei luni. El venise în țara noastră pentru studii, unde a primit o bursa la Cluj, la Facultatea de Filologie, iar apoi s-a transferat la Academia de Studii Economice din Bucureșți.

În Capitală a cunoscut-o Cornelia, mama lui Laurette. Iar din dragostea lor s-a născut frumoasa mulatră. La finalizarea studiilor, tatăl tinerei s-a întors în țara natală, însa i-a promis iubitei lui că se va întoarce după ea. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din păcate, iar relația dintre cei doi s-a rupt.

După foarte mulți ani de atunci, abia la vârsta de 27 de ani Laurette a reușit să-si cunoasca tatăl. Complice la reîntâlnirea lor a fost Catălin Măruță, care prin intermediul emisiunii sale a făcut posibilă această reîntâlnire. Întâlnirea dintre vedetă și părintele său a fost extrem de emoționantă. Timp de zece zile Laurette a stat cu tatăl ei si au încercat să recupereze momentele pierdute de-a lungul timpului, cât nu s-au văzut.

„Nu l-am văzut niciodată. Doar în fotografii. Prima fotografie am văzut-o acum cinci ani, iar altele le-am văzut pe Facebook. Am simţit lipsa tatălui meu. Mamei mele i-a fost foarte greu să ne crească singură. Vreau să îi mulţumesc mamei mele şi să îi spun că o iubesc. Chiar dacă am mai supărat-o uneori, o iubesc”, a adăugat Laurette, cu ochii în lacrimi.

Frumoasa Laurette și-a dorit de multe ori să-și vadă tatăl, dar nu şi-a permis să-l viziteze în Africa. Bărbatul şi-a refăcut viaţa în Benin unde are alți trei copii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI