Laurențiu Reghecampf, primele declarații în Azerbaidjan, după scandalul monstru cu Anamaria Prodan. „Astfel de lucruri apar mereu”

Laurențiu Reghecampf, primele declarații în Azerbaidjan, după scandalul monstru cu Anamaria Prodan. „Astfel de lucruri apar mereu”

Laurențiu Reghecampf încearcă să uite cât mai rapid scandalul din stradă cu Anamaria Prodan și se concentrează la fotbal. Echipa lui, Neftci Baku, are meci important sâmbătă, în campionat, cu liderul Qarabag și antrenorul român a explicat ce își dorește de la jucătorii lui.

Laurențiu Reghecampf, cu ochii umflați antrenament. Antrenorul lui Neftci Baku a pregătit meciul cu Qarabag

Laurențiu Reghecampf a plecat în Azerbaidjan la scurt timp după ce și-a botezat copilul. Antrenorul român a condus antrenamentele echipei având la ochi ochelari de soare. A vrut ca în acest fel să nu eie prea vizibile urmele scandalui cu Anamaria Prodan. Cei doi soți s-au bătut în stradă sâmbătă seară, iar după aceea au făcut plângeri la poliție, dar au fost și la doctor să-și oblojească rănile.

Laurențiu Reghecampf a vorbit cu presa din Azerbaidjan despre meciul de sâmbătă. Neftci Baku înfruntă în deplasare Qarabag, liderul campionatului și principala rivală.

„Nu știu dacă este nevoie de o pregătire specială pentru acest meci. Jucătorii nu au cum să nu fie motivați la un astfel de joc, va fi un derby, o confruntare foarte importantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf, îngrijorat de situația de la echipă

Antrenorul a trecut în revistă problemele și a spus că este îngrijorat că îi lipsesc jucători importanți.

„Vato Arveladze nu este pregătit. Solomon Kvirkvelia, care a fost la echipa națională a Georgiei, abia a revenit la Baku. Eddy Israfilov și Emin Mahmudov vor începe astăzi pregătirea cu noi.

Astfel de lucruri apar mereu, dar e bine că primul meci de după pauză este cu Qarabag, pentru că ambele echipe sunt foarte motivate să câștige. Cred că jucătorii vor înțelege importanța acestui meci și vor avea evoluții bine”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Sportinfo.az.

În presa azeră a fost agitație după scandalul din România. Conducătorii lui Neftci Baku au transmis că nu se pune problema să îl dea afară pe antrenorul român.