Ce au decis conducătorii lui Neftchi Baku, după scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. „Se știe că este o persoană conflictuală”

Laurențiu Reghecampf nu are nicio problemă la Neftchi Baku, după scandalul cu Anamaria Prodan. Jurnaliștii din Azerbaijan au anunțat că cei care conduc clubul și nu și-au pus problema să dea afară antrenorul. De altfel, la botezul băiatului lui Reghe, au fost prezenți președintele grupării azere, dar și team managerul formației. Evenimentul s-a desfășurat la doar câteva ore după incident.

Laurențiu Reghecampf rămâne la Neftchi Baku, după scandalul cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut zdravăn în stradă, iar după aceea și-au făcut plângeri la poliție, dar au fost și la spital unde și-au oblojit rănile. Cei doi se află în proces de divorț, după un mariaj de aproape 15 ani.

După scandalul de sâmbătă seară, Anamaria Prodan le-a trimis conducătorilor de la Neftchi Baku un filmuleț prin care a încercat să arate cât de violent a fost antrenorul. După câteva zile, conducătorii clubului au transmis un mesaj clar: Laurențiu Reghecampf rămâne la echipă.

„Laurențiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei.

În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe ca continua la echipă”, au scris jurnaliștii de la sportinfo.az.

Laurențiu Reghecampf, pe lista lui Răzvan Burleanu la echipa națională?

Chiar și după această decizie, jurnaliștii azeri au totuși niște semne de întrebare. Au aflat că Reghecampf a fost dorit de Răzvan Burleanu la echipa națională, dar sunt convinși că în România antrenorul nu are prea mulți prieteni.

„În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani.

Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România”, scriu azerii de la sportinfo.az.

Laurențiu Reghecampf s-a întors deja în Azerbaijan, unde pregătește marele meci în care Neftchi  Baku înfruntă Qarabag, liderul campionatului.