Last minute pentru bucureștenii care nu au plan de Revelion 2022. Reduceri de 25%

Last minute pentru bucureștenii care nu au plan de Revelion 2022. Reduceri de 25%
Ce pot face bucureștenii în ziua de Anul Nou dacă s-au pregătit din timp?

Ce poți să faci de Revelion dacă nu ți-ai făcut planuri din avans? Cei care locuiesc în București au câteva opțiuni avantajoase pentru noaptea dintre ani. De ce oferte fabuloase poți să beneficiezi?

Planuri de ultim moment pentru bucureșteni: ce pot face de Revelion?

Bucureștenii care încă nu s-au hotărât cum și unde să petreacă noaptea dintre ani sau n-au apucat să-și facă planurile în avans au câteva opțiuni. Aceștia mai au câteva ore la dispoziție pentru a alege ce vor face de Revelion. Restaurantele din Capitală le-au pus la dispoziție chiar și o reducere last minute de până la 25%.

Concret, cine nu și-a rezervat o masă, poate opta pentru localuri unde se plătește o taxă de intrare care îți oferă acces la bufetul suedez și la distracția celor prezenți. Patronii de restaurante au pregătit platouri tradiționale ca la carte, dar și unele sofisticate care pot cuprinde sushi, antricot de vită, rață cu dulceață sau caracatiță.

Trebuie să știi faptul că localurile vor funcționa la 50% din capacitate și în interior au acces doar persoanele vaccinate, cele testate sau care au trecut prin boală. Prețul unui meniu variază de la 190 de lei până la peste 3.200 de lei. De asemenea, pe lângă primele feluri bucătarii au pregătit și tort de ciocolată și alte dulciuri pentru desert. La pachetul acesta ai muzică live și atmosferă de club.

Ce opțiuni ai?

Elena Soare administrator restaurant: „Pentru noaptea de Revelion am pregătit atât preparate clasice, precum muşchiuleţul de porc în sos de vin roşu şi verdeţuri, rulada de curcan cu legume, chifteluţe de pui cu coriandru, cât şi preparate ceva mai deosebite – pulpă de raţă, sushi, bulgări de feta, în care am introdus struguri roze”.

În cazul unui alt restaurant din București, clienții pot opta pentru un meniu mai tradițional, iar la desert tort sau tiramisu cu fructe. Mai mult decât atât, cozonacul va fi și el prezent pe mesele de sărbătoare.

Carmen Cristescu, patron restaurant: „Am ales să facem tortul de tiramisu la cererea clienților noștri și pentru faptul că este mult mai light, este mai ușor ca și desert. Am folosit mascarpone, pișcoturi, ouă, zahăr și fructe de pădure”.

Chef Roxana Prodan: „Acest cozonac va fi cu de toate, adică cu rahat și stafide, punem pe ambele părți – rahat, stafidele. Tăiem la jumătate, rulăm, împletim grăsanul și îl vom băga la cuptor pentru aproximativ o oră. Cozonacii s-au copt și sunt gata de mâncat”. (Sursa: știrileprotv.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe