Ce fac Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de Revelion 2022. Povestea se repetă! EXCLUSIV

Ce fac Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de Revelion 2022. Povestea se repetă! EXCLUSIV
Ce fac Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de Revelion 2022

După ce au făcut Crăciunul separat, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor petrece Revelionul în America, după o scurtă escală în Dubai, acolo unde, alături de Ramona Gabor, au sărbătorit un an de la începutul relației lor. Sora Monicăi, care a avut în trecut o relație de cinci ani cu Bădălău, îi încurajează pe cei doi să fie împreună.

Ce fac Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău de Revelion 2022

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sărbătoresc un an de la începutul relației lor, o poveste de dragoste cu năbădăi, cu multe certuri, despărțiri, dar și tot atâtea împăcări. Scânteia dintre cei doi s-a aprins la finele lui 2020, atunci când Bădălău, aflat într-un proces de divorț de Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, care nu s-a finalizat nici până astăzi, și-a dorit să o cunoască mai bine pe Bianca.

”Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au început să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de anul nou”, a dezvăluit o persoană apropiată celor doi, pentru impact.ro.

Prima lor întâlnire, la Ramona, în Dubai

Bianca nu a cedat însă așa ușor. Invitată să petreacă Revelionul împreună, aceasta a plecat însă singură în Dubai, la Ramona Gabor, nimeni alta decât fosta iubită a lui Bădălău, cu care acesta a avut o relație de cinci ani.

„Deși Gabi o invitase pe Bianca să facă revelionul împreună, ea a plecat la Ramona, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei”, a adăugat sursa citată.

Povestea se repetă

Ei, bine, la un an distanță, Bianca și Gabi au ajuns din nou în Dubai, de data aceasta împreună, înainte de a pleca să petreacă Revelionul tocmai în America. Ramona s-a bucurat pentru ei și i-a primit cu brațele deschise. Aceasta i-a susținut să fie împreună încă de la începutul relației lor, și nu de puține ori s-a sfătuit cu Bianca pe această temă.

Minivacanță în Dubai, prețul împăcării

Nu de puține ori, după ce s-au certat pe motive de gelozie, Gabi a împăcat-o pe Bianca Drăgușanu cu o minivacanță în Dubai. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva luni, când, relația lor, aflată în impas, mai precis, după ce s-au întâlnit întâmplător într-un club din Capitală, acolo unde Bădălău se afla în compania Elenei Băsescu.

Blondina l-a ignorat, în timp ce fostul iubit de atunci, acum din nou actualul, nu-și lua ochii de la ea. Finalul a fost însă unul cu happy-end.

”Bianca a plecat, iar Bădălău a venit după ea, în parcare. Ea a continuat să-l ignore câteva minute, apoi a acceptat să stea de vorbă. După care, au plecat împreună”, ne-a povestit o persoană din anturajul celor doi.

Dar chiar și așa, blondina nu s-a lăsat convinsă, cu una cu două, pentru a-și desface iar brațele pentru cel alături de care începuse acest an, cât se poate de fericită.

Surpriză însă, a doua zi, dis-de-dimineață, Bianca Drăgușanuși Gabi Bădălu se aflau într-o cursă spre Dubai, camuflați, pentru a nu fi chiar așa ușor de recunoscut.