Larisei Dragulescu i s-a prăbușit tavanul apartamentului din Militari Residence! Vedeta e furioasă, imaginile sunt horror

Larisei Dragulescu i s-a prăbușit tavanul apartamentului din Militari Residence! Vedeta e furioasă, imaginile sunt horror
Larisei Dragulescu i s-a prabusit tavanul apartamentului din Militari Residence

Larisa Drăgulescu, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu, este foc si pară! Casa în care a investit o căruță de bani i s-a prăbușit în cap. Vedeta este furioasă și supărată, așa că a răbufnit pe internet. Imaginile cu apartamentul ei din Militari Residence sunt horror!

Larisa Drăgulescu este pachet de nervi. A publicat imagini groaznice din apartamentul ei

Tânăra vedeta era foarte fericită de investiția făcută într-o zonă bună a Capitalei. Larisa a cheltuit câteva zeci de mii de euro pentru a avea un loc pe care să îl numească acasă. Doar că toate visurile ei s-au năruit. Tavanul apartamentului ei din Militari Residence s-a prăbușit. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu lansează acuzații în spațiul public.

Larisa, fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, și-a loc casă înntr-o zonă liniștită a Bucureștiului, la periferie, unde să poată avea parte de liniște. Însă, ceea ce i s-a întâmplat recent a scos-o din sărite!

”Am strâns cu greu banii pentru cumpărarea locuinţei, dar acum sunt cea mai fericită. Copiii mei nu vor mai sta într-un apartament închiriat. Acum am casa mea”, preciza Larisa pentru Spynews.ro.

Vedeta lansează acuzații grave

Acum, însă, vedeta s-a trezit cu apartamentul vraiște, după ce tavanul s-a prăbușit. În imaginile postate de aceasta se pot orbserva bucăți din tavan care au aterizat pe patul din dormitor. Plus că a pierdut și o sumedenie de acte importante în urma incidentului.

Larisa Drăgulescu se declară revoltată și spune că doar probleme a întâmpinat în cartierul rezidențial în care s-a mutat. Potrivit spuselor vedetei, este cel mai mare și mai prost cartier de lux din România. Mesajul Larisei vine ca o atenționare pentru românii care plănuiau să se mute în această zonă a Capitalei.

„Militari Residence, ce fel de construcție este asta cu toate țevile blocului, în tavan??? Cum e posibil sa se spargă atât de ușor acolo tot? Au cedat țevile și mi-au distrus tot în casa. Am avut si o sumedenie de acte :(( Apartamentul fetitei mele este distrus. Cine este responsabil pentru asa ceva?? Dacă aveam fetita acolo în casa, ii pica tavanul în cap! Cade absolut tot tavanul, bucata cu bucata. CARTIER DE CACAT SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT! Totul este făcut de mântuială acolo. Blocuri și apartamente de carton!!

Numai probleme am întâmpinat cu acest cartier. Mai întâi s-au legat muncitorii din acel complex, la mine la curent. 3 apartamente de pe palier cu mine, mi-au furat curent mai rău ca la tara și asta s-a putut face ușor tot prin tavanul de cacat al scării!! Și acum asta! Au cedat țevile blocului ce aparțin atât de baie cât și de bucătărie! CEL MAI MARE SI CEL MAI PROST CARTIER REZIDENTIAL DIN ROMANIA!Ț, a scris fosta soție a lui Marian Drăgulescu pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI