Larisa Drăgulescu s-a îmbogățit în doar 3 ani. Ce avere are fosta soție a lui Marian Drăgulescu EXCLUSIV

Larisa Drăgulescu s-a îmbogățit în doar 3 ani. Ce avere are fosta soție a lui Marian Drăgulescu EXCLUSIV
Larisa Drăgulescu s-a îmbogățit în doar 3 ani de muncă intensă și... erotică

Larisa Drăgulescu, fosta soție a marelui gimnast Marian Drăgulescu, s-a recăsătorit anul acesta, însă iată că actualul partener de viață nu are niciun drept asupra bunurilor ei. După modelul marilor actori de la Hollywood, și Larisa a dorit să-și pună agoniseala de-o viață la adăpost, pentru cei doi copii din prima căsnicie. ”Am făcut contract prenupțial!”, ne-a spus Larisa, pentru Impact.ro. Bomba sexy a strâns o mică avere cu ajutorul cluburilor din Dubai și în Germania, unde a lucrat 3 ani.

Larisa Drăgulescu s-a îmbogățit în doar 3 ani

  • ”Mi-am cumpărat șase locuințe!”

Au trecut 14 ani de la divorțul scandalos de marele gimnast Marian Drăgulescu și, chiar dacă în luna aprilie s-a recăsătorit, iată că Larisa Drăgulescu și soțul ei nu au pus la comun averea.

“Soțul meu își dorește un copil, eu nu! Nu mai vreau să îi fac niciun copil, nu îmi mai doresc! Acum vreau să mă ocup de copiii mei, de imaginea mea, de afacerile mele, am alte priorități. Mi-am cumpărat șase locuințe: am trei apartamente și trei case. Două le-am achiziționat după nuntă, dar sunt doar ale mele.

Înainte de a mă căsători, am făcut cu soțul meu contract prenupțial. După căsătorie, am fost iar la notar ca să fac alt contract prenupțial, că nu are niciun drept asupra bunurilor mele. Însă notarul mi-a zis că este legal să așteptăm opt luni de la căsătorie și apoi să facem alt contract prenupțial. Soțul meu are și el, în Germania, bunurile lui, plus o casă în Botoșani de la mama sa”, ne-a mărturisit Larisa Drăgulescu, în exclusivitate.

Ce avere are fosta soție a lui Marian Drăgulescu

  • Larisa are probleme cu mama-soacră: ”N-a venit la nuntă!”

Larisa Drăgulescu ne-a vorbit și despre actuala mamă-soacră care, după cum spune vedeta, a refuzat să participe la nuntă.

“Eu nu am fost niciodată la familia lui, nu o cunosc pe mama soțului meu, ea nu vrea să mă cunoască. Nici la nunta noastră nu a fost, nu ne-a dat binecuvântarea. Nu știu care este motivul exact, eu zic că se gândește că o femeie care e divorțată sau are copii nu este bună pentru un bărbat fără obligații”, ne-a mai spus Larisa pentru Impact.ro.

Larisa Drăgulescu face mii de euro pe un site de adulți

Conștientă de atuurile fizice, Larisa Drăgulescu face bani frumoși pe Internet cu pozele ei sexy:

”Am lucrat în Dubai 2-3 ani, într-un club de noapte, apoi în Germania. Am fost playmate pentru revista Playboy România, chiar ultimul model al revistei la noi în țară. Acesta a fost încă un vis împlit. Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy și frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian.

Familia mea întotdeauna m-a susținut în toate deciziile mele așa că imaginează-ți că au fost foarte mândri de mine și au dat năvală să își achiziționeze revista. Din momentul acela, am pozat nud în mai multe colaborări, iar în noul meu proiect fanii mei au posibilitatea să își achiziționeze imagini sau video-uri nud cu mine, contra cost”, a declarat Larisa, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI