Larisa rupe tăcerea despre divorțul de fostul ei soț. Ce probleme grave au copiii, de fapt

Larisa rupe tăcerea despre divorțul de fostul ei soț. Ce probleme grave au copiii, de fapt
Larisa, despre divorțul de Alin Oprea. Fostul soț a cauzat probleme copiilor prin comportamentul său

Alin Oprea și soția sa, Larisa Uță, s-au întâlnit la începutul acestei săptămâni la tribunal, unde au avut prima înfățișare în procesul de divorț, care are mari șanse să se termine în luna aprilie, atunci când e fixat cel de-al doilea termen. Femeia a făcut declarații acide despre separea cu scandal dintre ea și tatăl copiilor ei.

Alin Oprea și Larisa, divorț încâlcit. Acuzațiile nu se termină

„Am fost de acord să divorțăm pe 26 aprilie. Trebuie să demonstrez atunci că vreau să păstrez numele de Oprea. Judecătoarea a vrut să oprească acest macel. Ne-a întrebat: «vreți să divorțați?» Da! «Amândoi?» Da! Și asta a fost!”, a declarat Larisa Uță, pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Aceasta speră ca divorțul de cântărețul de la Talisman să se termine cât mai repede, îndeosebi pentru faptul că fiica lor, Mellisa, merge deja la psiholog, specialist la care va apela curând și Larisa. Alin Oprea a acuzat-o pe fosta soție că nu l-a lăsat să-și vadă copiii și i-a tăiat orice legătură cu aceștia.

„Am fost numită vrăjitoare, am fost Hitler, sunt cea mai violentă persoană. Astea sunt declarațiile lui. Nu regret această căsătorie, pentru că nu aș fi avut acești copiii. O să trăiesc în continuare pentru ei. Eu am simțit de mult că mă înșela. Răspunsul lui a fost mereu că sunt un sfânt și nu-mi înșel familia mea. A zis că l-am înșelat cu doi, nouă bărbați. Și-a înregistrat și propriul copil. Nu a avut o discuție normală cu acești copiii niciodată”, a completat femeia.

„Merlisa merge la psiholog” 

„Melisa merge la psiholog și voi merge și eu. Cel mai urât lucru este acest scandal mediatic. Singura problemă e că nu înțelegem unde sunt amintirile noastre. Nu știm ce e adevărat și ce nu. El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună Larisa!» Nu e prea mult ceea ce cerem. Tot timpul găsește motive ca nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei. Ar fi bine ca această panaramă să se termine, pentru că noi toți ne-am îmbolnăvit!”, a mai spus ea, pentru aceeași sursă.

În replică, Alin Oprea a declarat că, de când a ales să se despartă de soția sa, relația cu fata și băiatul lui nu mai există. Vinovată ar fi Larisa, fiindcă ”i-a montat împotriva lui” și nu îi lasă să îi vadă sau că vorbească cu el. „Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu”, este de părere Alin.